MOMOSARIC
Član
Ok to. Mislio sam inace , totalom , na strnjistu npr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da je tako. Parcela je 40 Ha i nisam naisao ni na jedan rizomski sirak. Radjena je proslog leta sa 4.3 lit totala po Ha + 2.4 D zbog sirokolisnih korova.Jel poenta da je sirak ljeti bolje prskati sto veci? Kad proklasa?
Cime si ga prskao ?Prosle godine sam prskao sirak u soji koji je bio i do 1 m visine soja se nije uopste videla,ove godine skoro da ga nema uopste.Kao da sirak bolje usvoji hemiju kad je veci.
Tako sam i radio na drugim njivama ali kod ove sam obrnuo redosledSavosi, idi prvo sa Flupisorom da ga sirak usvoji. Možda će klomazon ako ga prvo upotrebiš blokirati usvajanje hemije za sirak. A flupisor ne bi trebao da blokira širokolisne korove da usvoje hemiju. Mislim da je dovoljno i 12 časova razmaka.
E jadni smo mi kad pitamo kakav je koji herbicid . Pa trebalo bi da su isti. Naravno znam da nisu nazalostKakav je Župazon u poredjenju sa Savazon,Bentamark?
Po jutru ili hektaru?@North ARMY Ronin 1,3 l/kj + inex 0,1%
Ja sam koristio sirakcid to je isto župin preparat i zadovoljan samKakav je Župazon u poredjenju sa Savazon,Bentamark?