MOMOSARIC
Član
Ok to. Mislio sam inace , totalom , na strnjistu npr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Izgleda da je tako. Parcela je 40 Ha i nisam naisao ni na jedan rizomski sirak. Radjena je proslog leta sa 4.3 lit totala po Ha + 2.4 D zbog sirokolisnih korova.Jel poenta da je sirak ljeti bolje prskati sto veci? Kad proklasa?
Cime si ga prskao ?Prosle godine sam prskao sirak u soji koji je bio i do 1 m visine soja se nije uopste videla,ove godine skoro da ga nema uopste.Kao da sirak bolje usvoji hemiju kad je veci.
Tako sam i radio na drugim njivama ali kod ove sam obrnuo redosled ,jbg čovek se uči dok je živ.Savosi, idi prvo sa Flupisorom da ga sirak usvoji. Možda će klomazon ako ga prvo upotrebiš blokirati usvajanje hemije za sirak. A flupisor ne bi trebao da blokira širokolisne korove da usvoje hemiju. Mislim da je dovoljno i 12 časova razmaka.
E jadni smo mi kad pitamo kakav je koji herbicid . Pa trebalo bi da su isti. Naravno znam da nisu nazalostKakav je Župazon u poredjenju sa Savazon,Bentamark?
Po jutru ili hektaru?@North ARMY Ronin 1,3 l/kj + inex 0,1%
Ja sam koristio sirakcid to je isto župin preparat i zadovoljan samKakav je Župazon u poredjenju sa Savazon,Bentamark?