Ma mislio sam dal uz corum mogu ubaciti malo kletoxa ili fusilade forte u nekoj manjoj dozi.
Moje skromno iskustvo kaže da fusilade mora posebno. Voleo bih da čujem da mi neko kaže suprotno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma mislio sam dal uz corum mogu ubaciti malo kletoxa ili fusilade forte u nekoj manjoj dozi.
Ne znam vise ni sam. Radio sam i kletoxom pa jedne godine dobro pa druge godine nista. Pa onda fusilade jedne godine uspe pa ne uspe pa i agrosavin generik fusilade-a pa je dve-tri godine sljakao pa onda nije. Radila je i pantera i isto tako. Ove godine fokus za promenu. Kako se kad zalomi ali generalno kisa tu najvise odredjuje. Prosle godine dva puta soja prskana. Jednom fusilejdom u onda opet kletoxom (ili nekim kletodimom) pa u oranju sam spazio rizome kako preziveli se bele. Ove godine je tu posejan ultra kukuruz jer nisam smeo da sejem obican kukuruz pa da se zavaravam sa nikosulfuronom ili rimsulfuronomUpravo tako. Ja mislim da je ovo kratko "uputstvo" dosta dobro za nekoga ko pvi put radi soju, da se ne prevari pa posle kuku lele.
Kažem da su moguće i neke druge kombinacije i varijacije ali ovo je neki recimo standard, po meni.
Neško, šta ti se najbolje pokazalo za sirak?