Imam utisak da je slaba, nekako se vrlo lako ispere ambalaža, bezbojna itd.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mozes pomesati.Jedno brzinsko pitanje.Da li je tko mijesao Max i metribuzin?Da li se smije mijesati?Nemam dosta Maxa pa bi pomijesao u zadnju prskalicu a nisam nikad mijesao..
Оксасулфурон ако нађеш динокс,Оксон...Sta bi se uz corum moglo dodati da pomogne imazamoxu (koji je u corumu) da pocisti divlji sirak iz semena?
Kasnije cu ga svakako tretirati ponovo kada krene rizomski sirak, ali bi valjalo i sad imati lep koktel jer sa sirkom najvise muku mucim.
Рокај ја сам прошлог Уторка у котиледонима 1л по кј соја никаквих оштећења нема корови се суше ..Da li je neko prskao soju savazonom pre prve troliske, da li može da šokira soju?
Moguce,.ja ga imam zalihu od pre. Trosim ga po potrebi samo gde je cicak.Колико чујем забрањен је Оксасулфурон тј акт-мат.
Pa ta količina aktivne materije u korumu je sasvim dovoljna za sirak iz semena.Sta bi se uz corum moglo dodati da pomogne imazamoxu (koji je u corumu) da pocisti divlji sirak iz semena?
Kasnije cu ga svakako tretirati ponovo kada krene rizomski sirak, ali bi valjalo i sad imati lep koktel jer sa sirkom najvise muku mucim.