Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ako sam te dobro razumeo mogu da se mesaju ta dva preparata posto mi prodavac utrpao neku kopiju senkora plus mislio sam da ubacim i taj max 51 jer nije neka cifra ako spici sve sirokolisne a ne zezne sojuMetribuzin 0.45 - 0.5 + Max 80 g/ha
Kako vam se pokazala kombinacija max i metribuzina??Mozes da ih mesas a mozes slobodno i S-metolahlor da ubacis pored ova dva.
Koje bi doze bile u tom slučaju ?Mozes da ih mesas a mozes slobodno i S-metolahlor da ubacis pored ova dva.
Da li moze ova doza Maxa od 80gr da resi izniklu sitnu travu ili mora i total da se doda?Metribuzin 0.45 - 0.5 + Max 80 g/ha
ok je to... mozete i bez montaMont i velton za prskanje posle setve,moze? U nasim apotekama izbor preparata je takav,da je ovo sto se nudi.
Išao bi sa Corum 1 lit+8g harmony po ha. Koliko bi još dodao savazona i basagrana na to. dajte savet, hvala