Herbicidi u soji

Kletodim,par sezona radim sa njim i super se pokazao.2 litre na ha suzbija najtvrdokornije uskolisne korove poput zubače

Dilema je kizalofop etil ili kletodim .Select ili Targa?Ima sirka koji je visok 15-20cm i malog muvara.Koji da odaberem i koje doze?Jel tko radio usporedbu?
Kletox extra ima u prodaji sa vise aktivne materije.
Bas i ne preferiram tu a.m. jer su utisci sarenoliki. Neko se kune u kletodim a neko sve najgore govori (ja sam od tih drugih). Nisam kupovao fokus ultra al kazu da je i on dobar. Sve do tada fusilade mi je sigurica jer znam da skida rizomski sirak. Prvi put sam ga koristio pre nekoliko godina u krompiru protiv zubace i ocistio ju je nepovratno.

Pratićemo... Prvi put koristim rampu...

Послато са SM-J530F помоћу Тапатока

To je ok doza Klomazona,vidite samo jacinu akt.mat. u preparatima pre upotrebe,Rampa i Kalif nemaju istu kolicinu.

U petak kao tukao ambroziju koja je promakla dinoksu 80grama+sinfoni 8 grama
Sa 0.5 rampe + 2litra bentazona
Sojki Nis ko da je popila limunadu 😁
samo se malo stresla.
A gospodja Amerikanka dobila po celu al cekamo jos koji dan.
Dali je neko koristio u soji Župinu hemiju
,,Sirakcid" za eliminaciji sirka?

Moglo je jos litra.
Al sve nade su u Rampu polozene.
Dinox i sinfoni je lepo skinuo ovo je samo popravni.
Ima dva reda sto je oma7seno u prvoj turi
Zabrojao se Lola malo.
Tu ce se vidi sta radi i kako.
Sledece godine udaramo ,,Nagasaki" na svu soju.
Jer se kombinacijom razliciti aktivni materija dobija sinergisticki i kumulativni efekat na korove 100 %.
Hirosima u kukuruzu napravila betin.

Samo što od sledeće godine nema više Dinox-a,ukinuti su oksasulfuroni tako da ćemo morati ići klomazolom i bentazonima u jačim dozama. :osmeh:

Ide i bez njega, a ako zatreba moze.
Mada licni plan iz daleka za iducu godinu prvi tretman Corum ili kopija tipa IkarusDuo pola litre po jutru, a drugi tretman bentazon litra,rampa 2 deci i okvira skoro kesica. Al sve je to na dugackom stapu, ove godine smo tako radili kod komsije i super je ispalo.

Prskao sam sirak kad je bio 10ak cm sa floyfom punom dozom od 1,2l po h
Taj tretman je unistio sav taj sirak,ali sad u spartanju opet ima po nekog koji je krenuo i ima 10ak cm
Da li mogu opet da idem sa istom dozom floyda ,da li ce smetati soju...ili da menjam akt materiju?

Nazad
Vrh