Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Колико Бентазона по кј скида малу тек пониклу Амброзију?
To mi je redovan koktetl Corum + Dynox + Harmony. Ako bas zagusti ide i rampe 1dl/kj.Da li ste sigurni?
Mozda se varam, ali ja ne bih smeo da mesam oxasulfuron (dynox) sa bentazonom (iako Corum ne sadrzi samo bentazon). Symphony moze, to jeste, ali ovo prvo... ne znam...
Kerece grozdje ima spicaste vrhove kotiledona, da ne kazem srcolike.Kerece grozdje. Tatula nije, abutilon nije.
Uh... Ja nisam toliko hrabar, mada vidim da mogu onda i tako...To mi je redovan koktetl Corum + Dynox + Harmony. Ako bas zagusti ide i rampe 1dl/kj.
Takodje (setva dan ranije). Bilo mi je cudno da iz kasnije setve (5 dana) a vec prva troliska... A dobro... onda ipak nisam tako duboko posejao da "preticu"Ja sam sejao 12 aprila a prva trolistka tek ponegde kreće,veća dubina setve...
Prvi put, posle se covek i srce naviknu.Uh... Ja nisam toliko hrabar, mada vidim da mogu onda i tako...