Herbicidi u soji

Ja juče krenuo sa kopanjem umesto Coruma i Savazona. Nije lako, prvi dan sa motikom. Problem je što je 60% njive skoro idealno čisto, dubinsko odradilo posao ali na preostalom delu ima po koja boca i više poponca, njega nisu Senkor i Telus uspeli da unište skroz. Naročito ga ima na delovima njive gde je peskulja.
Lepo juče vreme, vetrić duva, ptice u šumarku pored cvrkuću, ja jedini u celom ataru sa motikom.

Ne treba mešati posao i zadovoljstvo. Jedino gledam da kad se vraćam umoran sa kopanja izbegnem dotičnu, da se ne brukam ovako umoran.

Nikola bar ti si stariji igrac u gajanju soje pa malo se cudim takvom pitanju!
Mesaj sta god ti padne pri ruci i rokaj sa koliko god snage zelis i ukoliko ima i padavina nece joj nista biti.
Nema cudnije biljke od soje.
Mislio sam da si savladao gradivo a ti me iznenadjujes😂👍

Petre uvek idem samo corum i nista drugo.Nemam iskustvo sa dinox.Soja jos nije otvorila prvu trolisku
Icu neke veceras Pulsar 0.5 bentamark 1.80 i harmonija(mozda posto nemam skoro nista sem ambrozije na ovim njivama

Kolko ici na sitnu ambroziju, tek pusta prva dva lista rampe i savazona. Ja sam planirao 1,25 dl rampe+1l savazona+6gr tifani+2,5dl lepka po ha. Oce to resiti tu sitnu ambroziju

Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka

Kako li se samo razgrabio oksasulfuron po apotekama...
A gledam zimus i mislim se "kupi zalihe budalo, ukidaju ga"
I ne kupim...

Pozdrav kolege kakva su vam iskustva sa herbicidom KOMERSANT 4 E aktivna materija je klomazon 480g.
koristio sam prosle godine RAMPU i bio sam zadovoljan a ovo bi trebalo biti jace

Nikola bar ti si stariji igrac u gajanju soje pa malo se cudim takvom pitanju!
Mesaj sta god ti padne pri ruci i rokaj sa koliko god snage zelis i ukoliko ima i padavina nece joj nista biti.
Nema cudnije biljke od soje.
Mislio sam da si savladao gradivo a ti me iznenadjujes😂👍
Nemoj tako komsija... i ja evo pozaboravljam... evo pre neki dan i ja se nisam setio sta i kako... :sleep::censored::cautious: 😂

Nazad
Vrh