Herbicidi u soji

dali je neko radio sa konbinaciom galbenon+ritam? ocu da probam tu konbinaciu,dali je dovoljna ova doza?galbenon 1,2L/kj i ritam 0,3L/kj ?i naravno+lepak...

dali je neko radio sa konbinaciom galbenon+ritam? ocu da probam tu konbinaciu,dali je dovoljna ova doza?galbenon 1,2L/kj i ritam 0,3L/kj ?i naravno+lepak...

To ti je dobra doza, čak i malo jaka a lepak nema potrebe sem ako neideš sa harmonijem.Možeš i ovako na 2kj 2l galbenona, o.5l ritma i 8 grama harmonija.

---------- Poruka napisana u 22:40 ---------- Prethodna poruka je at 22:35 ----------

Ljudi, sta unistava ambroziju u soji?

Ako je prerasla nema ti pomoći, možeš je samo zaustaviti a inače uništava je pulsar 1,2l po ha u manjem uzrastu.

Ja sam danas poceo prskanje,Oxon 80gr/h + Promoni 8gr/h + Lepak 1dl na 100l vode....

... a šta bi moglo da uništi kupinu (jagodu) u soji ?
Imam parcele gde sejem soju po 7 -8 god. za redom i uvek prskam jakim dozama herbicida i nikako nisam mogao da se resim te kupine.
Jedne god. sam pospremio skoro mesec dana pre setve parcelu i kad su korovi bili velicine od 10 do 15 cm neki i veci posejao sam pneumatikom i sutra dan prskao totalom i to sa 3 litre po kj (2007) tad je bilo dovoljna ta kolicina da se resim tih visegodisnjih korova sto sad sumnjam da je dovoljno.

Ja sam sinoć prskao soju 1,2l Bentmark+0,25l Pirat+ 5gr Promony + 1dcl Trend po kj, danas nastavak.

danas probao konbinaciu galbenon 1.1L + ritam 0,25L + promony 4 gr + lepak,to sve na 1kj,videcu za koji dan sta sam uradio.par godina radim sa pulsar+harmony+fusilade prava konbinacia ali skupa...

Imam parcele gde sejem soju po 7 -8 god. za redom i uvek prskam jakim dozama herbicida i nikako nisam mogao da se resim te kupine.
Jedne god. sam pospremio skoro mesec dana pre setve parcelu i kad su korovi bili velicine od 10 do 15 cm neki i veci posejao sam pneumatikom i sutra dan prskao totalom i to sa 3 litre po kj (2007) tad je bilo dovoljna ta kolicina da se resim tih visegodisnjih korova sto sad sumnjam da je dovoljno.

ove godine sam prskao soje sa totalom i kupina je pocela da zuti ( proslo nedelju dana od prskanja ) ali se jos uvek bori sa dozom od 5 lit/KJ

Da li je neko radio kombinaciju Oxon ( Dynox ) + Pulsar? Vredi li to nesto?

Nazad
Vrh