nectar
Banned
soju sam prskao sa pulsarom + promony i soja je pozutela skoro kao duvan, jel to normalno ? ali nakon 5 dana od primene sve se susi i sirak i sirokolisni korovi,ja zadovoljan za sad
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
6L totala po drugi put prvo 2,5Lpokj soja je ponovo posejana i nikla a prethodno posejana izgleda prezivece delimicno
soju sam prskao sa pulsarom + promony i soja je pozutela skoro kao duvan, jel to normalno ? ali nakon 5 dana od primene sve se susi i sirak i sirokolisni korovi,ja zadovoljan za sad
Komšija, nemoj samo da ti prekrste soju u GMO, pa da ti je ne prime...
6L totala po drugi put prvo 2,5Lpokj soja je ponovo posejana i nikla a prethodno posejana izgleda prezivece delimicno
@Spajki........prosle godine sam soje ( svu soju ) prskao sa 0.7 l Ritam + 2 l Soko ( isto sto i Deltazon i ostali ) a na nekoliko parcela sam dodao i 8 gr Promonija............sve to po KJ
video sam 1/2 jedne parcele koja je prskana ( nije moja parcela i nisam ja prskao ) sa 1 l Pivot + 5 l Deltazon /KJ. Ta soja je jako bolovala i krenula je da raste posle prve kise. Bila je za 20 cm manja nego u onom delu parcele gde nije prskana sa tom dozom ali smo je bas posmatrali i ustanovili smo da ( odokativno ) u vrsenju nije bilo manje mahuna. Merili nismo, mozda bi vaga pokazala neku razliku.