pop step
Član
Ova ambrozija se otela. Slabo ce tu biti efekta. Ima da radi Motikan.
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Teško, ali probaj. 15 litara totala je lepa cifra, a malo jača doza 24d bi trebalo da je reši a kud i kamo jeftinije...Jel istina cuo sam da rastavic moze da se unisti sa 15 lit po ha totala . Imam jednu manju parcelu ceka stajnjak a rastavic nenormalno svake godine sve vise.
Paore mi smo zbog oni poplava. prosle godine tukli soju u cvetanju sa 0,4 rampe po hektaru,,i posle 2 nedelje opet istu dozu,haos od ambrozije bio,i bio je prinos slican ko na ostalim njivama,a kad sam pre nekoliko godina tuko malu sa sa 0,4 rampe mesec dana ostala ista razmisljo da presevam jedva se izvukla,.Ma kakvi, nece ni osetiti. Ja sam isao 0,15 l/ha Kalifa, a to je 0,2 l/ha rampe. Idu ljudi 0,3 l/ha kalifa i 3 l/ha bentazona. Fora je da ne stavljate okvasivac jer on pojacava efekat przenja. Mala soja trpi mnogo vise nego velika.
Kolega na travi će biti rezultata a na Soji negativnog sigurno.temporarily upload pics
Ово је уређено са: 0,5l/ha Basagran + 1 l/ha Corum + 0.5l/ha Dash + 0.4 l/ha Rampa + 8 g/ha Tiffany..
Резултат ће да видимо за пар дана...
0.5l rampe + 1l bentazona po ha od jednom i ne ici na njivu 2 nedelje.Sta kazete na kombinaciju 3deci rampe+2 l bentazona+8 gr tifani po ha u jednom tretmanu, da li ce odneti ambroziju sa cetiri lista.