Herbicidi u soji

Do kad ti zemljisni heebicidi mogu da cekaju kisu. Nesto je ne vidim u prognozama pa da ne bude senkor i frontier dzabe bacen

Ja sam zbog iščekivanja kiše i odustao od zemljišne hemije, konam da bi bilo uzalud... ostaje prskanje kad nikne sve pa kako bude...

I , taman kad ti budes trebao da prskas uzme da se okisa, korovi rastu, ne moze da se udje a soja preti da preraste. Uvek i obavezno na crno pa posle korektivno ako treba.

Da li mogu da pomesam sencor plus 0.25l/kj, dual gold 0.7l/kj i total 3l/kj... Ili moram total posedno?

Taj dual gold sam ja koristio pre dosta godina i bio je cist promasaj.Nije ni pipnuo sirak iz semena a da ne pricamo o "nekim sirokolisnim" korovima. Nego,da li je neko koristio Listego u soji koji se prodaje u paketima sa Singenta suncokretom?Dobio sam odgovorvda se pakuje na istoj tocilici gde se pune Pulsar i Pasat,a ima li ko iskustva?

Dual gold na slabohumusnim zemljistima napravi ozegotine na soji. Kazu da ne umanji prinos, ali ja to ne verujem. Boluje samo tako, jos ako je ekstremno kisno prolece...

Ja sam danas prskao Senkor plusom, kolicinom od 0.25 l/kj
Zanimljivo da je danas bio 6 dan od setve koja je bila prilicno duboka, a tu i tamo vec se su se videli neki kotiledoni soje!
Iz iskustva, zna li neko moze li ostetiti soju Senkor ako je danas retko gde, probila na povrsinu?!

Član baderljica je prskao sencor + total kada je 80% kotiledona bilo napolju, rezultat njiva čista soja odlična...

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh