MOMOSARIC
Član
Svejedno je sve ovo kocka , ali treba imati jajca.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam ove godine ponovo isao sa senkorom i rampom.
Prosle godine sam radio usluzno coveku sa senkorom i zbog lose setve i velikog razmaka izmedu cetv. masine nisam oprskao pola reda.Tu je ambrozija bila kao cetka a na ostalom delu sporadicno je bilo. U pitanju je bas prljava zemlja.Senkor je zakon za ambroziju.Resi barem 70% ambrozije u startu samo mu treba bar 10 l kise.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka
Ove godine ce biti slaba vajda.Mislim da je 10 max.ali se umanjuje dejstvo.A koliko dana moze da "ceka" kisu da bi uspelo bar delimicno?
Ne preporucuje se mesanje ni uskolisnih a ni prihrane pise na njihovom sajtu.Mislim da je već pisano ali ajd da pitam, imam na par njiva gde nisam stigao da oprskam sencor i total i tu ima poneki sirak... Mislio sam da sa prvim splitom coruma ubacim i flupisor, hoće li valjati to šta?
Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока
Basar si koristio nakon nicanja soje ili pre nego sto je nikla?Prvi tretman pre 6 dana Basar 0.75l+ Listego 0.5l po jutru. Bilo abutilona i cicka najvise. Izgorelo sve do temelja.
A da probas makar samo jednom mixovati?!Ne preporucuje se mesanje ni uskolisnih a ni prihrane pise na njihovom sajtu.
Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka