Herbicidi u soji

Prosle godine bilo je padavina skoro posle svakog tretmana sa zemljisnim herbicidima. Isto i kod mene Mistral je odlicno delovao, mada nesto manji ucinak je imao kad je ambrozija u pitanju.

A sta je bolje? Sencor ili velton wg?

Sent from my Lenovo A536 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imam u soji vec sad palamide i poponca, cicak. Uzeo sam CORUM, pa me zanima da li smem ici sa corumom per 1 troliske i moze li se jos nesto pomesati pre prve troliske?

6551280021813526834
6551280021813526834
Prvi tretman pre 6 dana Basar 0.75l+ Listego 0.5l po jutru. Bilo abutilona i cicka najvise. Izgorelo sve do temelja.
IMG_20180503_103605.jpg

Prosle godine sam radio usluzno coveku sa senkorom i zbog lose setve i velikog razmaka izmedu cetv. masine nisam oprskao pola reda.Tu je ambrozija bila kao cetka a na ostalom delu sporadicno je bilo. U pitanju je bas prljava zemlja.Senkor je zakon za ambroziju.Resi barem 70% ambrozije u startu samo mu treba bar 10 l kise.

Poslato sa HUAWEI Y560-L01 uz pomoć Tapatoka

Prosle godine sam radio usluzno coveku sa senkorom i zbog lose setve i velikog razmaka izmedu cetv. masine nisam oprskao pola reda.Tu je ambrozija bila kao cetka a na ostalom delu sporadicno je bilo. U pitanju je bas prljava zemlja.Senkor je zakon za ambroziju.Resi barem 70% ambrozije u startu samo mu treba bar 10 l kise.

A koliko dana moze da "ceka" kisu da bi uspelo bar delimicno?

Mislim da je već pisano ali ajd da pitam, imam na par njiva gde nisam stigao da oprskam sencor i total i tu ima poneki sirak... Mislio sam da sa prvim splitom coruma ubacim i flupisor, hoće li valjati to šta?

Послато са SM-J530F уз помоћ Тапатока

Ja cu sirak prskati posle Dzurdzovdana. Dacu mu jos malo fore da se razmase i iznikne. Ove godine je vrlo rano krenuo.

Mislim da je već pisano ali ajd da pitam, imam na par njiva gde nisam stigao da oprskam sencor i total i tu ima poneki sirak... Mislio sam da sa prvim splitom coruma ubacim i flupisor, hoće li valjati to šta?

Ne preporucuje se mesanje ni uskolisnih a ni prihrane pise na njihovom sajtu.

Ne preporucuje se mesanje ni uskolisnih a ni prihrane pise na njihovom sajtu.

A da probas makar samo jednom mixovati?!
Pusti to sto sve oni pricaju.
Ne preporucuje se ono, pa ovo pa ne znam sta! A preporucuju se razne glupe prihrane preko lista koje donesu minimalno 200 kg/kj.
Probaj sve te varijante i posle kazi, mani se njihovih preporuka:ppozdrav:

Ja ću probati na tih 11,5 kj pa nek ide život...

Bolje probaj na jednom tj.zadnjem prohodu prskalice da dodas sredstvo za sirak.Manja povrsina za rizik i imas jedno pored drugog tretirano i netretirano da ih pratis do skidanja useva.Ja cu ipak odvojeno prskati.

Nazad
Vrh