MOMOSARIC
Član
Mislim , što bi bili nešto drugo ? Rekao si nešto u smislu da bi generika trebala veća doza , zašto to misliš ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Te cene Bojceticu su velike.Ima razlike kod Harmonija najvise. Tu kada ides promoni, simfoni bude blagog soka, a kada ide originale onda toga nema. To se primeti kada se ide sa 8g/ha odjadared, sto kasnije tretiras sve je veci sok za biljku. Ima negde tabela osetljivost soje prema herbicidu.
Momo je pitao za Corum ili kinezera. Ako mozete naci Corum povoljno (cca 3000din/l) to nije skupo i dosta je 1l/kj kada se podeli u dva spilta, naravno gledati uzarast trave. Po meni razlika u ceni Kvazar 3500din x 0.55 + Savazon 1200din = 3155din, onda bolje uzeti odmah Corum. Kombinacije sa Oxon/Dinox ja ne radim zbog rezistentnog stira.
Za promoni ,simfoni se ne slazem,radio sam sa 10 pa i 12 gr po ha zog pepeljuge,soja nije bila sokirana,naravno u fazi prve do druge troliske,od pepeljuge ni p.Ima razlike kod Harmonija najvise. Tu kada ides promoni, simfoni bude blagog soka, a kada ide originale onda toga nema. To se primeti kada se ide sa 8g/ha odjadared, sto kasnije tretiras sve je veci sok za biljku. Ima negde tabela osetljivost soje prema herbicidu.
Momo je pitao za Corum ili kinezera. Ako mozete naci Corum povoljno (cca 3000din/l) to nije skupo i dosta je 1l/kj kada se podeli u dva spilta, naravno gledati uzarast trave. Po meni razlika u ceni Kvazar 3500din x 0.55 + Savazon 1200din = 3155din, onda bolje uzeti odmah Corum. Kombinacije sa Oxon/Dinox ja ne radim zbog rezistentnog stira.