Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
za mene nepostoji bolja specija u soji za sirokolisno od kobre odnosno cobra 0,4l + harmony 8g/ha .Jedina mana je sto su prestali proizvoditi kobru, prevrno sam nebo i zemlju i nemaje.Jedino sto je prezivljavalo ovu kombinaciju je ritski cicak, a ito se resavalo dodavanjem deltazona ili nesto na toj bazi.Ambrozija,palamida sve se to resavalo ali dzaba ga.Za ovu godinu sam spremio Pulsar +simpfony na preporuku dobrih ljudi sa ovih strana.Jedan poznanik mi je rekao da misli da mu je ostalo nešto Cobre od prošle godine i da je ona najbolja za ambroziju, pa postoji mogućnost da je kupim od njega.
Ja sam ranije koristio Cobru u kombinaciji sa Dinamom, a kad je Dinam nestao sa tržišta prešao sam na kombinacije sa Pulsarom (Pulsar-Harmoni; Pulsar-Basagran-Harmoni). U poljoprivrednoj apoteci sam čuo za neku kombinaciju Cobre i Pivota, koju je navodno rekao Dr. Goran Malidža. Da li je neko možda koristio tu kombinaciju ili ima neku drugu dobru kombinaciju sa Cobrom. Ovo pitam jer sam nešto mislio da ako nabavim tu Cobru, da sa njom oprskam ovu njivu sa ambrozijom, a ostale njive sa kombinacijom Basagran-Pivot-Harmoni jer se tu soja mnogo brže oporavi i nastavi sa razvojem.
dali moze da se prska soja sa fuzilejdom za uskolisnu kao i suncokret?ako ne sta da uzmem za sirak u soji?
ko proizvodi,zastupa Dynos?Oxon od 160 grama je oko 8000 dinara ,sto je dovoljno za dva hektara , ali Dynos (koja ima istu aktivnu materiju ) kosta 2700 dinara , pakovanje od 80 grama,hektarsko pakovanje
ma nece joj biti nista,samo oprskaj dok je cicak maliopet ja da pitam nesto posto slabo imam iskustva sa sojom kod mene se jako malo seje.dali ce da joj fali nesto ako je sad isprskam sa basargamom ili tako nesto za sirokolisnu jer imam dosta cicka do komsije,ona je sad u 3-4 paru lista mada vecinom u 4 paru.