paorpaor
Član
Prskao sam i ja pre prve troliske i mogu ti reci da se to ne svidja soji. Ako ne moras ne prskaj, moj ti je savet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Hocu da radim sa oxonom+pirat u split aplikaciji?Ja sam prskao .... Sa kojom herbicidom želiš da radiš ?
Dali je neko prskao soju pre prve troliske?odnosno dali se sme prskati posto na jednoj parceli korovi napreduju brze od soje,pa da vidim sta mi je ciniti bojim se da se ne otmu korovi,onda sam ugasio!
I ja samo sto dodajem jos 8 g/ha Harmoniya i na nekim parcelama i malo fusileyda da poboljsam delovanje pulsara na sirak iz semena.Ovih dana prskam soju sa Pulsarom 6.5 dcl po kj .......
Zar nije dovoljan sam pulsar jer mu je cena prilicno visoka.Postoje neke kombinacije koje su duplo jevtinije a odrade posao kao pulsar.Jos me interesuje dali se moze mesati pulsar sa necim sto unistava sirak iz rizoma.mi ćemo ove godine raditi sa pulasom i okvirom galenikinim, (ako neko ne zna okvir je ista materija kao harmoni) sve to u punoj dozi, a sirak ce se kasnije suzbijati ako ga bude,
Naša zaštitarka preporučuje Basagran i Pivot. Ne znam tačne količine, a ni cene.koje su to kombinacije duplo jeftinije?
dukej; Da li kombinacija Basagrana je napisao(la):To ti je najbolja kombinacija u soji.