MOMOSARIC
Član
Zavisi koliko daleko je od kuce ako nemas vodu na njivi .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sutradan flupisor.Posle koliko vremena nakon drugog tretmana Corumom, može da se radi Flupisorom.Prilično mi se žuri a da ne bude posledica?
Vrati se na prethodne dve stranePosle koliko vremena nakon drugog tretmana Corumom, može da se radi Flupisorom.Prilično mi se žuri a da ne bude posledica?
Ja sam ipak sacekao 6i dan,brinulo me to da sirak sokiran od Coruma ne usvoji dobro uskolisnu hemiju,a ovo je dobra prilika da se resi rizomski sirak.Vrati se na prethodne dve strane
Onaj divlji grasak ne mozes skidati ni sa 3-4 l/kj totala, a sto se tice stira i ambrozije opet tesko jedino sa tom dozom po kj a ne po ha! Ako zelis ocistiti samonikli suncokret, stir ... koristi jace doze! Ja sam ove god. na nekim parcelama koristio 0.4 l Pivota po kj + Promony 5.3 gr/kj + Galbenon 2 l /kj . Sprzi malo soju ali zato ostaje parcela cista ko suza od tog korova, a soja dolazi sebi za 10 dana!Inače, dok sam prskao mogao sam detaljno da sagledam dejstvo hemije za širokolisnu travu. Zadovoljan sam ali ne nešto preterano, po pravilu u zoni uvratina ima dosta štira koji će morati da se okopa (mada ima po koji i u njivi), ima po koje zelje i ambrozija koje nije odneto, kereće grožđe sporo crkava ali je uglavnom otišlo, dok je mekanija trava spržena. A divlju graškovinu nisam ni očekivao da će ova hemija zaustaviti, kao što i nije. Prskano je sa 0.35 l/ha Pivota + 2 l/ha Savazona + 8 gr/ha Piana + lepak 0.1% Inex. Sumnjam da je ovaj Pivot šećerna vodica i da je glavninu posla odradio Savazon + Piano. Doduše, da ne grešim dušu, na muharu kao da se vidi malo dejstvo tog Pivota (ne verujem da na njega deluju Savazon i Piano), tj. kao da je zaustavljen sa malo uvrnutim listićima, ali nije odnet (nadam se da će otići od Flupisora). E sad, pošto tog Pivota imam još i za sledeću godinu, šta biste preporučili da dodam ovoj kombinaciji a da ne zaustavim soju jako
Ne mozes nikako ocekivati od Pivota da resi ambroziju!!! Uozbilji se Radoslave!Taj Pivot mi se nikad nije svidjao ,kod mene je izbačen za navek.Jedne godine mi je propusti svu ambroziju sa kojom se i dan danas borim.