ja ću ove godine prskati sa Pivot(pirat,sledor)+Basagran(deltazon,bentazon,)+Harmony(promony), i ja odustao od Pulsar-a, razlog cena , protiv sirka Select Super
Po meni Harmony možeš da izostaviš .........
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
ja ću ove godine prskati sa Pivot(pirat,sledor)+Basagran(deltazon,bentazon,)+Harmony(promony), i ja odustao od Pulsar-a, razlog cena , protiv sirka Select Super
probaj ovako 0,5lit pulsar+5gr harmoni+1dl trend(okvašivač) ponovi za 7-10dana sa ostatkomkombinacija pulsar 0.7/l na kj i harmony 8g na ha,kako se dobija bolji efekat u split kombinaciji ili sve od jednom.u split kombinaciji bi bilo 0.45/l pulsar na kj i harmony 8g na ha,i posle 7 dana pulsar 0.25/l na kj.
jel se to sme tako
ima i kod mene pečata trave uglavnom palamida
Dali si radio sa tom kombinacijom ali u split aplikaciji?mislim na oxon i sledor.Ja ionako ne koristim u soji pulsar i nije mi jasno od silnih varijanti zasto treba njega koristiti kad je ove godine skup ko djavo.
Moja kombinacija je Sledor 0.4 + Oxon 30 gr.(najverovatnije ove god. umesto oxona neki bentazon) + Harmony 5 gr. po jednom kj.
Kombinacija koja vec god. bez spatanja soje izuzetna.