geci
Član
To je unikcombo paket,radi i on super a samo malcice skuplji u odnosu sa hirosimom i nemas razmeravanja 1l+1l na ha
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Desilo mi se da sam u ponedeljak oprskao kukuruz Hirsoimom u punoj dozi, a na jednoj njivi gde je najvise imalo muari, slabo je ubilo.
Pa.me zanima da li se to jos nekom.desavalo ili sam je nesto pogresno odradio?
Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Hvala na odgovoru...Zavisi od vremenskih uslova u vreme prskanja i vremenskih uslova narednih dana kojom brzinom i snagom ce delovati otrovi.
Takodje, ako ti je korov "pobegao", odnosno prerastao, moguce je i da nece uspeti prskanje..
Tako sam se ja nervirao, otisao posle 3-4 dana kad nista, malo svenuli. Juce odem da vudim kad druga prica. Sva trava izgorela, a kukuruz pici pun gas.Verovatno ovaj sad ponedeljak.. To kod mene za 3-4 dana ni ne oseti zato i ne idem u njivu dok ne prodje 15 dana da se ne nerviram kako nije uspelo prskanje..A za 15 dana patos
![]()
Ovaj sad ponedeljak 16.05...Miloše 1984,u koji tačno ponedeljak? ovaj sa početka ove nedelje?ili prošli?
DaJel' može fokusom dvokratno da se prska kukuruz?
Nema vise sta da nikne. Kod mene nije pala ozbiljna kisa 20 dana... Zemlja ispucalaSačekaću onda još koji dan, nek nikne šta još misli da nikne.