Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam radio sa Laudisom u kukuruzu,nisam je unistio ali sam je zaustavio i kukuruz se izvukao,trava sva pobelila.Hoće li je zaustaviti u ovoj fazi, poneka je već 30 cm dužine?
Послато са DN2103 помоћу Тапатока
To što ti zamišljaš ima da se kupi u poljo apoteci,i ja sam hteo da pravim al prodavam mi ponudio napravljeno sa diznom i tako ospricam okolo njiva i do komšije super uradi posao,ali ipak nebih celu parcelu radio.Kako da uglavim cev u otvor čepa? To ne bi trebalo da se mrda puno. Imam onu diznu za travu sa lepezastim mlazom, pretpostavljam da je bolje nju da koristim?
Kako da uglavim cev u otvor čepa? To ne bi trebalo da se mrda puno. Imam onu diznu za travu sa lepezastim mlazom, pretpostavljam da je bolje nju da koristim?
Našao sam i kupio u polj. apoteci.To što ti zamišljaš ima da se kupi u poljo apoteci,i ja sam hteo da pravim al prodavam mi ponudio napravljeno sa diznom i tako ospricam okolo njiva i do komšije super uradi posao,ali ipak nebih celu parcelu radio.
Mozes do 8 sigurmo, on je registrovan do 6-7 kako gde ali iz iskustva znam da moze i u 8 listu, nece naskositi kukuruzu.Ne moras da me poslusas, poprskaj kantom jedan mali deo i videces.Do koliko listova smije nikosulfuron u kukuruzu,po upustvu do 6 lista,a moze li posle,imam jedan prohod sirka i na ovratinama,pa bi poprskao,ako moze da ga umistim i smije li jaca doza od 1.25 l po ha?