sinisa1979
Član
Osmi list-ne. Bolje dodaj pik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Terbis je išao posle setve, ambrozija je sitna, tek krenula, ali gusta na mestima, kao tepih. Da li bi je mezotrion solo rešio?A sa čim si dosad prskao i kolika je ambrozija? 6-ti list je malo rizičan za dikambu, eventualno u nekoj manjoj dozi od preporučene koja iznosi 0,5-0,7lit/ha, a najsigurnije je sa mezotrion-terbutilazin kombinacijom. Dal gotovom (calaris pro, tvister) ili sam smiksaš 0,25lit/ha mezotriona i po meni maksimalno 1lit/ha terbutilazina. To je moje mišljenje.
Išao sam 2l Terbisa, problem je sad i ovaj vetar, a ne smem da čekam da kukuruz ne pobegne...hvala u svakom slučaju.Ubaci Lodin ili Bonacu(fluroksipir) ako je kukuruz 6 listova.A možeš i Peak da ubaciš uz mezotrionKoliko si Terbisa išao posle setve?Možeš njega 2-2,5 l ukupno.
Bas si ga utesio...mozda ne mora da znaci da ga je patosirao, ali opet, ne znam ni samNije kasno za presevanje...ja sam lane u ovakvom setvenom roku imao oko 6t po kj...znači može još nešto da spase
e aco sad vise niko ne znaIli sam ja nešto pogrešio, kesica je bila neki rimosulfuron možda nekih 50grama...?