emigrant
Član
Maksimalno je 0,7l/ha a ja ga stavljam oko 0,5-0,6 pošto obično ide u kombinaciji ili sa Fluroksipirom ili do trećeg lista sa 2,4D.Koliko idete Plamena ( Dikamba) u kukuruzu 4-5 list?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Maksimalno je 0,7l/ha a ja ga stavljam oko 0,5-0,6 pošto obično ide u kombinaciji ili sa Fluroksipirom ili do trećeg lista sa 2,4D.Koliko idete Plamena ( Dikamba) u kukuruzu 4-5 list?
Javi kako ce se ponasati korovi za mjesec dana, samo mezotrion ima zemljisno djelovanje, tu se moze lako desiti da ponovo krene travaNikosulfuron 1.2l
Rimex 30 g
Dikamba 0.5L
Mezotrion 0.2L
Fluroksipir 0.6
Može se mešati ta dva preparata.Znam da je cudno ali da li je neko dikambi dodavao laudis. Prskam nekom liku usluzno i on hoce tako. Kukuruz je 5 list.
Послато са SM-A125F помоћу Тапатока
nenosi Laudis bas sve , bice da mu je neko sapnuo sta da staviZnam da je cudno ali da li je neko dikambi dodavao laudis. Prskam nekom liku usluzno i on hoce tako. Kukuruz je 5 list.
Ja sam mesao monsun aktive i plamen...Znam da je cudno ali da li je neko dikambi dodavao laudis. Prskam nekom liku usluzno i on hoce tako. Kukuruz je 5 list.
Cime se zaštiti od pipe?kod nas se pojavljuje i problem sa kukuruznom pipom ,nema kise slaba vlaga ,temperatura niska a kukuruz slabo raste prava meta za pipu
muci ga, jedva odoleva
neke sam parcele prskao da zaustavim dalje grickanje
posle danasnjeg obilaska sutra cu jos neke oprskati
Da li laudis skida samonikli suncokret ili ga samo oprlji, cuo dosta njih dodaju maton i pik laudisu da sve obrise....TARAS odradio za 0. Preziveo samonikli i abrozija. Nije ni blizu Laudisa.
Kukuruz 5,6 lista.
Cime mogu da prskam sada da mi resi samonikli i po neka ambrozija?
Samo oprlji.Ja sam dodao pik.Da li laudis skida samonikli suncokret ili ga samo oprlji, cuo dosta njih dodaju maton i pik laudisu da sve obrise....
Koja doza pik-a?Samo oprlji.Ja sam dodao pik.
Ja sam išao 15g/h pika zajedno sa laudisom.Koja doza pik-a?