Ako je iz Bingule moguce i da je atrazin, ima u selu pored jedan cika kom novu svetli dvoriste od hemije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sorgum??Ili sam ja nešto pogrešio, kesica je bila neki rimosulfuron možda nekih 50grama...?
Cesto radim i u kukuruzu i u soji. Mnogo bolje ,pogotovo ko ima navigaciju.Jel prskao neko zemljisno pre spremanja?
Inkorporacija, kakva su iskustva kaf ima manje kiše?
To zavisi od dosta faktora. Prvo ,kako je djelovao . Jel bilo kise nakon primjene,kakva je priprema, tip zemlje ,koliko padavina kasnije,kada i kako je kukuruz sklopio , napravio hlad ,...Koliko dugo mogu da deluju zemljišni herbicidi S metalohlor i terbutilazin?
Koju hemiju inkorporiraš u soji i kukuruzuCesto radim i u kukuruzu i u soji. Mnogo bolje ,pogotovo ko ima navigaciju.
Priprema solidna, bela zemlja, od primene palo neki 60l kiše. Trave nema pa sam mislio da špartam da razbijem koru koja se stvorila i isečem po koju travku koja se provukla, ako može da deluje dugo hemija i da drži pod kontrolom travu da ne diram ništa.To zavisi od dosta faktora. Prvo ,kako je djelovao . Jel bilo kise nakon primjene,kakva je priprema, tip zemlje ,koliko padavina kasnije,kada i kako je kukuruz sklopio , napravio hlad ,...
Sto pitas?
Bila je ona jedna kesica, mislim da je od 30 grama, nisam siguran. Ili sam ja nešto pogrešio, kesica je bila neki rimosulfuron možda nekih 50grama...?
Nediraj onda ako nema , samo dobro pogledaj da nema sitnihPriprema solidna, bela zemlja, od primene palo neki 60l kiše. Trave nema pa sam mislio da špartam da razbijem koru koja se stvorila i isečem po koju travku koja se provukla, ako može da deluje dugo hemija i da drži pod kontrolom travu da ne diram ništa.
Laudis kolega, ovo ostalo sto si naveo bi ga samo prihranilo ...A sta najbolje stopira rizomski sirak u klasicnom kukuruzu ?.Na 2 parcele ga imam tj vecina je cak semenac,ali ima i rizomskog ...kukuruz je 7-8list.
Pretpostavljam da mi preostaje opcija Equip,Laudis,Monsoon ....?.Koji od njih bi ga stopirao najduze Xd ?.
........Principal flex, da li sme da se radi sa njim korekcija 13 dan nakon moonsuna? I koliko vode sipate za jednu hektarsku dozu?
Послато са SM-G986B помоћу Тапатока