Za 1690din/ha taj Cornisto tako i nosi korove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A čičak, kako se on ponaša?
Kod mene na 2 njive ga ima baš poprilično mnogo gde je pre 2 godine bio suncokret, sad izbija iz zemlje. Poneki veći je počeo da beli od medeye a ovaj mali što je izbio juče, prekjuče lep zelen. Neznam moraće li tu neka korekcija.
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Bar 2 nedelje pauza.Posle koliko dana od prskanja sa rimex,talisman smem da idem korekciju sa eqip?
A ja isao 80g,po hektaruDanas obilazio njive i zadovoljan sam odradjenom hemijom,Medeja i Kapone u jačoj dozi 80 g+1l po jutru,posle setve a pre nicanja.
Rimsulfuron je za uskolisno.Ista stvar sa cickom kao kod tebe ali ga nema puno .Da li rimsulfuron ce odneti cicak?Mislim sa Rimex poprskati i cekati spartanje.
nisam hteo da se kockam sa slabijom dozom,ona ide do 3 listaA ja isao 80g,po hektaru
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Znači potrefio sam ko prstom u d..e.Za 1690din/ha taj Cornisto tako i nosi korove.
Јел није довољан само лаудис?Ja danas uradio dve prskalice popodne, isao 0,5 lit laudis i 0,8 nikosav po lancu. Za nekih 7 do 10 dana cu drugu dozu 0,7 laudisa po kj. Kukuruz sad ima 4 lista....
Malo sam se kockao jer je bilo crno oblaci sa svih strana ali nije palo nista...
Imam po nekim njivama neke sitne ogumke matorog sirka. Provuklo se od prosle godine, pa sam ubacio i taj nikosav ako ga malo zaustavi sa ludisom....Јел није довољан само лаудис?