Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To ne vazi za sve a.m ,moze ono da deluje,ali pitanje koliko je usvojio.Po mom iskustvu 99% da ce uspeti prskanje, dosta i pola sata da se osusi hemija na listu...
A dok sam cuo price i da su zavrsavali parcelu i krece kisa i sve bude ok....
kakva je to Hirosima ako ne odnese ambrozijuJuce oprskao jednu parcelu sa hirosimom ali od komsije vidim da ima ambrozije jel da idem jos posebno sa dikambom ili ce hirosima odraditi?
Sent from my 2107113SG using Tapatalk
Jaka mesavina mezotrion i nikosulfuronUzet Cornisto Pro jedinstvena mešavina dve aktivne materije na našem tržištu. Doza po hektaru 1,3 litre cena 1300 dinara rešava sve uskolisne i širokolisne korove u jednom prohodu. Al sam nafalio ko da imam procenat.
Jel šta valja?Jaka mesavina mezotrion i nikosulfuron
Послато са RMX3263 помоћу Тапатока
A čičak, kako se on ponaša?Meni muvar prosao a prskano Medeyom samo u preporucenoj dozi.Prosle godine sam stavljao i 0.8 Terbisa .Problem bili hladni dani u prskanju ja mislim .Sad cu korekciju sa rimsulfuronom ovih dana.Kukuruz peti list.