Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
hvala, bio sam skeptičan iako neki kažu da mezotrion može dase meša.Po teoriji mezotrion ce osamutiti sirak , stopirati ,pa nece fokus odraditi. Bolje nemoj mijesati
Hvala! Malo ću se namučiti prvi i poslednji krug špartanja, ali neću prskatiBentazon neće rešiti poponac u kukuruzu,kao ni većina preparata. Poponac je višegodišnji korov i neki herbicidi ga mogu samo zaustaviti u porastu
Ovo pomaže? https://www.agrotopvsg.rs/saveti/ratarstvoGdje se moze naci koji herbicid najbolje nosi dvornike ?Imam u kukuruzu visegodisnjeg japanskog dvornika pa bi ga probao makar zaustaviti ali ne znam koja akt.materija najbolje djeluje na dvornike.
ako okopas tako ce sigurno ostatiDa li nikosulforon ( nikosav ) ubija u max dozi popanac? Isao sam sa laudis 1,2 lit po kj + 0,8 nikosava po kj, na jednoj njivi imam jedan ogumak popanca, hoce li ga resiti ova kombinacija ili da odem pa okopam to parce da ne ostaje za sl god ako prezivi...
Neće ga ni taknutiDa li nikosulforon ( nikosav ) ubija u max dozi popanac? Isao sam sa laudis 1,2 lit po kj + 0,8 nikosava po kj, na jednoj njivi imam jedan ogumak popanca, hoce li ga resiti ova kombinacija ili da odem pa okopam to parce da ne ostaje za sl god ako prezivi...
Фитотоксичност.Pa eto, neznam ni ja kako.
Medeyom je rađeno, pala je kiša posle i ima ga jedno 10 do 15% ovakvog. Za sada.....
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Da, ali ne prolazna. Taj kukuruz je gotov. Verovatno zato merlin i adengo sadrže i protektant....Фитотоксичност.
Uzeo danas litru matona pa cu na ledjnu sutra ujutru i da ta dva kruga pospricam....Nikosilfuron je za uskolisne ,za poponac 2,4 D ili dikamba.
Da ne truješ celu njivu leđna prskalica i popršći taj krug.