Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Isti slučaj i kod mene prskao sam terbisom i montom njiva puna trave kao da je i nisam prskao. Još su svi uslovi bili ispunjeni pala je i lepa kiša posle 3 h. Uglavnom sledeće godine sigurno neću koristiti tu kombinaciju.Meni nesto nije jasno kod mene. Odmah posle sejanja sam isao prskanje na crno. Sa kombinacijom Mont+Terbis kako je napisano u preporuci. Gde sam poceo sa prskanjem ima oko 3 zahvata prskalice (8m) da izbija polako sitna muhar. Ostatak njive cist. I ostalo mi malo na dnu prskalice i to isprskam po vratinama, da ne prosipam. I bas po tim vratinama se i pojavljuje ta sitna muhar. Ostale travke ne vidim da krecu. Sutradan posle prskanja palo je 10 l. Sta je tu moglo da se desi? Mesac radio non-stop. Njega i ne gasim.
Inace planiram da u 5 listu idem Hirosimom i posle 2 nedelje da uradim spartacem uz bacanje djubreta. Tu parcelu redovno prskam totalom posle zetve psenice. I nemam toliko tih zeznutih korova.
Kljucno pitanje se namece samo ,koja je cijena tog Tarasa?Jel radio neko sa agromarketov Taras ( kopija Laudisa ) ?
Pa sta je taj Taras zanimljiv , pa to je cijena skoro kao i Laudis?
Za palamidu je bio zakon Cambio , neznam dal ga ima jos.
On će spžiti lišće ali ne i koren. Lično video.Može i Bentazon.
Po mom iskustvu 99% da ce uspeti prskanje, dosta i pola sata da se osusi hemija na listu...Posle koliko dana se vidi rezultat prskanja sirka sa nikosulf,rimosulf? Prskao sam i posle 1-2h pocela neka kisica nije dugo trajala.
Ne znam dal da ponovim prskanje ili da cekam jos da vidim?
koliko je tacno proslo dana od prskanjaPosle koliko dana se vidi rezultat prskanja sirka sa nikosulf,rimosulf? Prskao sam i posle 1-2h pocela neka kisica nije dugo trajala.
Ne znam dal da ponovim prskanje ili da cekam jos da vidim?
4 dana nepunakoliko je tacno proslo dana od prskanja
malo je to4 dana nepuna