Mušovac
Član
Ja na crno u kukuruzu idem samo totalom,ako ima potrebe.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ne,ne razumijes . Zasto bi radio nakon toga korekciju ako nista vise ne nice ? U takvoj zemlji ,o kojoj pricamo , nema ni sirka, ni cicka ni palamide niti bilo sta visegodisnje , samo muhar ,ambrozija i jos ponesto. Kako mozes znati ako nema takve zemlje tamo?Naravno da ne razumem! Od 2 lista pa do 7-8 imas vremena i vremena da se pozabavljas korovima u kukuruzu.
Jaka stvar sto moze odraditi Terbutilazin i Metalohlor.
Znam i ja ljude koji obavezno prskaju sa te 2 a.m ali na njihovu zalost nikog od njih ne znam da nakon toga ne rade sa 2,4d ili Mezotrionom, Dikambom, Peekom ili Laudisom ili ko ce ih jos znati cime!
U prevodu bacali su novac na Terbis+Mont!
Pitao sam,kaže da ima hibrida šećerca joji ne podnose.Trebalo bi da moze al opet pitaj nekog zastitara.
Nije karenca, već šećerac kao ne podnosi svu hemiju..... pročitaj negde malo.Pa kukuruz nije imao problema ali oni sto su ga jeli mozda i jesu. Verovatno se radi o karenci preparata.
pa kad se okisi i nestigne oprskati ili nesto ne uspe,eto ponovnog prskanja(drugog) sa Laudisom jer jedino on moze do 10 lista a on em sto je skup em sto je golo govno i nista ne ubija vec samo zaustaviKada je kukuruz u pitanju ne vidim razlog zasto prskati na crno i trositi novac kad postoje silne i svakakve opcije i resiti totalno sve korove. ( podrazumeva se da ne pricam o sirku za kojeg nema leka ukoliko nije posejan ultra hibrid).
Ne, nego hoću da kažem da je sve jedno što se karence tiče kojim preparatom prskaš.Oćeš da kažeš da je zdravo to što se prska sa hemijom za merkantilni kukuruz a bere se 4 meseca ranije.
kasnije sam se ukljucio na temu ,pa me interesuje sta je hirosima ?
ako moze neko da mi objasni ,vidim da cesto spominjete.
Evo teme pa prelistaj:kasnije sam se ukljucio na temu ,pa me interesuje sta je hirosima ?
ako moze neko da mi objasni ,vidim da cesto spominjete.