Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Terbis 1litar u osmom listu,nema greska,nemam slike u ovom telefonu da ti pokazem od prosle godine ucinakJel dodajetw u principal flex jos nesto?
Kakva su iskustva?
Pa sta da stavim, prerasce kuk 3 list sledece nedelje, jel mezotrion bolje resenje?A hladne noći i jutra? Kukuruz obožava maton po takvom vremenu.
Ove godine su korovi jako rano krenuli, teško da ce se moće cekati osmi listTerbis 1litar u osmom listu,nema greska,nemam slike u ovom telefonu da ti pokazem od prosle godine ucinak
Inace idem kombinacijom,medeyom 120gr,1.5l Mont i 4l Glifosat,posle setve a pre nicanja,govorimo o dozi za hektar,i za sad je nepogresiva kombinacija
Ako vec hoces maton, sacekaj jos koji dan da se stabilizuje temp, da bude 3-4 list i onda idi, gde ces sad kad je nocu oko 0Koliko bi trebalo staviti matona i terbisa , isao bih sutra da oprskam jednu njivu, od korova za sada samonikli suncokret, a i bice ga jos? Kukuruz 2.5 lista
Razmisljam 0.3 +0.5, po kj?
hvala na odgovoruVrati se unazad,ja sam pitao isto.
Verovatno ću ići sa Dikambom i Fluroksipirom kad malo otišli a do 5-og lista.
Ja sam 3 godine zaredomDa li je neko sejao kukuruz u monokulturi i obe godine koristio Hirosimu?
Nikakvih vidljivih posledica nije bilo?Ja sam 3 godine zaredom
Пада и то спектакуларно брзо.Pada i od peak-a