Herbicidi u kukuruzu

Uopšte nije zajedljiv komentar niti jadan. Poštujem tvoje mišljenje i iskustvo ali ga se držiš kao pijan plota i govoriš i ubedjuješ ostale da je to tako kao kod tebe. Ja sam zadovoljan sa principalom i nisam te ubedjivao da ga ti koristiš niti da je nešto drugo šećerna voda. Niti sam te nazivao zajedljivim i jadnim ako imaš drugačije mišljenje...

Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Nisam za tebe ni pisao. Valjda si video ko je pisao zajedljiv komentar...

Vidim da nisi bas neki nov clan foruma, nesto nisi bas pratio na casovima!
Dosta je rasprave bilo u temi po pitanju koriscenja terbutilazina u kukuruzu a norocito o tome do kad se moze tretirati kukuruz i u kojoj kolicini terbutilazinom.
Dakle mozes slobodno da ga koristis cak i u 7-8 listu ili i kasnije zavisno od toga cime ga miksujes. Kad je u pitanju Hirosima miks onda najpametnije je ici u 5 listu kukuruza.

Moj komša već okačio novu sliku sa sve vagom, svaka čast. Samo si još trebao napisati Ravnje, da se zna tačna lokacija.

Evo ja malo da se javim :D Hirosima je Maticevo ime ali sam je ja prvi prostudirao :D
Salu na stranu ove godine skup total. Rano smo spremili njive uhvatili smo vlagu ali trave su krenule pre samog kukuruza koji je juce posejan.
Plan je da se ide dikambom 1 lit na 3 jutra to je nekih 1400 din i nista vise. Dikamba nece dozvoliti korovu da ugusi kukuruz ili da se izduzi. Onda pravo prskanje sa gore pomenutom Hirosimom Mezotrion je bio 1050 din, nikosulfuron 550, rimsulfuron mozda 500 i terbutilazin oko 750. i lepak nek je 100 din eto koliko kosta i obavezno gledati da najave neku kisicu za najbolji ucinak..

Posle jucerasnjeg sejanja sad cekam da napravi 3 lista i idem sa vec spremljenim Adengom. Videcu da li da dodajem jos nestp uz njega.

Nismo nas dvojica kreatori Hirošime.Kao što je ranije pisano recept je kreiran ovde na forumu od strane članova koji su svojim sugestijama i iskustvom doprineli miksovanju koktela.Od tebe mogu da se kupe komponente, dovoljan doprinos. 🤣

Ako je rezistentan sirak,džabe i litra!
Probao 0,5l.+0,5l.
Drugar je probao litru odjedared,isto kara-žara-bubamara!

Nazad
Vrh