Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ko je proizvodjec prinipal flex..aZa ovu godinu uzeo za sve kukuruze principal flex...
Послато са SM-A515F помоћу Тапатока
Calaris radi full. 2.2l/ha i sve sirokolisno nosi, lane sam radio taj mercedes Calaris 2.2l/ha i Motivell Extra 0.8l/ha bez drugih dodataka, san snova kombinacija.
Corteva- pionir.Ko je proizvodjec prinipal flex..a
Sam Calaris do 8, ali sam isao do 6og zbog Motivela.Na zeleno? Do kog lista moze to?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Može se dodati smanjena doza dikambe.Imaš preparat dikopur top 464 što je mešavina dikambe i 2,4d(Maton) i može da ide od 2-5 lista u kukuruzu.Sale koliko je to malo dikambe?Sa dikambom se skraćuje vreme primene na maks.5 list kukuruza.
Zar to su kolicine aktivne materije i koje sredstva pomesate i po kolikoHIROŠIMA
Mezotrion 0,25l/h
Terbutilazin 1l/h
Nikosulfuron 0,70l/h
Rimsulfuron 0,33l/h
Sa donjom dozom od 0,5l po ha možeš i u 6 listu a sa punom 0,7l po ha do 5 listova. U hirošimu (poput recepta od pidikanca) je dovoljno dodati 0,4-0,5l po ha radi poponca, grahorice i palamide pošto ih terbutilazin i mezotrion uglavnom sprže nadzemno a koren ostaje.Možeš izbaciti terbutilazin i ići sa punom dozom dikambe ako je problem sa pomenutim korovima a isto tako možeš smanjiti doze mezotroina, terbutilazina, dikambe ako su korovi manji i u manje zakorovljenim parcelama.Problem dikambe je što slabije deluje ako zahladi posle primene, treba bar 2-3 dana posle primene da bude toplo da bi ga korov usvojio potpuno.Sale koliko je to malo dikambe?Sa dikambom se skraćuje vreme primene na maks.5 list kukuruza.
Opalis ga prvi put sa matonom i pola doze pik-a posle drugo prskanje hirosimom.I treba imati poprilicno cistu njivu
Ja ne smem cekati 3-4 list sa spricanjem, meni je ipak sigurnije ici zemljisnim pre nicanja, pa imam vremena za korekciju, dok ako hirosima omane tu se onda smanjuje izbor preparata i znatno su skuplji
Sent from my SM-A315G using Tapatalk