Herbicidi u kukuruzu

Pošto je Medeya? Sve njive su mi relativno čiste, mislim da će kod mene raditi Principal flex (Nikosulf+rimuslf+dikamba +protektant) ide do 9. Lista.

Poslato sa ELE-L29 pomoću Tapatoka
Kako deluje u uslovima hladnijeg vremena?zbog dikambe

Послато са moto g(9) plus помоћу Тапатока

Ja sam 3 god. Zaredom koristio adengo.Mora sto pre da padne kisa,i to ne 5,6 litara,nego sto vise,i na kraju opet ima trave.Zato ove godine vracam se na staro provereno i naj bolje sto odradjuje posao,Laudis,i posle nikosulfuron(nikosav,nikogan..)

Nemam pojma to ali tako su mi rekli i u poljoapoteki i tako pise u upustvu.Prskati ce se kad kukuruz 🌽 bude 3lista.

Ja sam uzeo pre mesec dana, dobio sam niže cene nego prošle godine, tek počeli da rade sa hemijom, prva ozbiljna mušterija i složile se kockice.

Hemija za pšenicu, kukuruz, suncokret...Herbicidi, insekticidi, fungicidi, okvašivači i ostalo što se koristi.Drže Agro Savin i Agromarketov program.
Lokalna poljoapoteka Veletrgovina TT.

I treba imati poprilicno cistu njivu
Ja ne smem cekati 3-4 list sa spricanjem, meni je ipak sigurnije ici zemljisnim pre nicanja, pa imam vremena za korekciju, dok ako hirosima omane tu se onda smanjuje izbor preparata i znatno su skuplji

Sent from my SM-A315G using Tapatalk

Nazad
Vrh