Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja ovo sto sam uzimao na preporuku coveka poljoinzenjera sto ima apoteku nisam zadovoljan, bude ono cisto u prolece dok su mali usevi, ali kad se okisa pre zetve vidim korova....Bude njiva kao pista i od kineza,tj hirosima kombinacije ,samo treba biti dobar kuvar i znati dobre sastojke izmiksati.
Pa bas oni deluju zemljisno.Moguce, jer terbutilazin i mezotrion ne deluju zemljisno.
Meni ta jedna parcela ide kukuruz na kukuruz pa zato hocu sa adengom a ostale ili hirosima ili unicomboMa ja sam uzeo za 9 kj danas adengo da uradim kako treba to prskanje, stalno koristim neke kineze i ne bude cista njiva na leto kako Bog zapoveda. A imam lepe ugare koji su totalisani na leto i posle 1 sezone kukuruza mi se ne svidja kako bude na leto....
Pa baš suprotno.Moguce, jer terbutilazin i mezotrion ne deluju zemljisno.
Siguran si?Moguce, jer terbutilazin i mezotrion ne deluju zemljisno.
Ja idem Basar 1 l/ha i Rezon 1.5 l/ha u suncokretu i Basar 1.4 l/ha i Rezon 1.5 l/ha u kukuruzu.
Lontrel ?Paaa gde ste drugari rekoh da procitam nesto pametno ovde
Ja cu ove godine da prskam kukuruz preparatom za repu totali su ove godine 1000+din po litri pa spremajte pred setvu....
Conviso oneLontrel ?