Ne pravi problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja kazem da radim specificnu obradu tj. Ne radim setvospremiranje ne pripremam zemlju u prolece vec posle setve total ili ako ima mnogo trave pre setve prskanje i hirosima oko 4 do 5 lista.Probao bih hirosimom ali iskreno meni je veliki rizik cekati 3-4 list bez ikakvog tretiranja, ako omane onda je tek skupo
Sigurnije mi je zemljisnim pre nicanja pa kasnije korekcija oko 5-6 lista
Sent from my SM-A315G using Tapatalk
Jel to pakovanje adenga za ha? Ili kj?Kupio sam danas adengo 0.2 lit za 2800 rsd i fuzilejd 1lit za 2500 rsd.
Valjda su ok cene....
Ispravka, cena za adengo je 2650 din za 0.2 lit, a ide ta mala bocica po lancu povrsine.Jel to pakovanje adenga za ha? Ili kj?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Ma ja sam uzeo za 9 kj danas adengo da uradim kako treba to prskanje, stalno koristim neke kineze i ne bude cista njiva na leto kako Bog zapoveda. A imam lepe ugare koji su totalisani na leto i posle 1 sezone kukuruza mi se ne svidja kako bude na leto....Planiram i ja na jednu parcelu od 4.5kj da koristim adengo
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk