Herbicidi u kukuruzu

Bez zezanja, ako znaš gde ima, napiši, može i privatnu poruku. Da ne bude da reklamiram nekog. Kod nas se on najbolje pokazao u zaštiti semena, ali ga nema.

Нема тога више бар ја да знам колега, било је до прошле године у Бачкој Тополи на вашару наводно из Русије али лик је ухапшен и више се није појављивао.

Па да због продаје фурадана, али се напродавао добро пре него је ухапшен. Било је и на ТВ-у неко га усликао и послали оном Ружићу из Зелене Патроле ваљда и они пријавили полицији. Срећа па ја нисам купио и цена била нака примамљива али се мене није свидело он то тамо на лице места точио у флаше.

Vidi Terbis npr ima 500gr Terbutilazina,a Calaris pro ide do 8 lista i sa 2.2l nesto preko 700gr/ha se unese terbutilazina bez bojazni i problema.

Da li postoji nesto za prskanje pre em u kukuruzu i suncokretu istovremeno? Razmisljam o s metahlor + terbutilazin, ali ne znam u kojoj dozi ?

Како ви људи већ знате чиме ћете да прскате а Куруз нисте ни посејали?Зашто тај Ризом Сирка није искорењен???И дали та хемија делује само (вегетативно)тј заустави коров у његовом природном процесу до Јесени....кад Вегетација сама стаје...(Успава га)И он после опет прогледа😁

Nazad
Vrh