vladko
Član
Jel neko sejao NS444 ultra,kako se ponasha kukuruz prema herbicide.Ima li neko izkustvo?
Hvala unapred
Hvala unapred
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisam sejao ali prinos kazu da nije bas nesto, sad nije problem suzbiti sirak i u normalnom hibriduvladko je napisao(la):Jel neko sejao NS444 ultra,kako se ponasha kukuruz prema herbicide.Ima li neko izkustvo?
Hvala unapred
MOMOSARIC je napisao(la):Šta najbolje uništava suncokret u kukuruzu?Radim prvi put neke njive a tu je bio suncokret i znam da je dosta prosuto .
Sigurno deluje samo na sirokolisne korove ja sam proletos prska 50% povrsina pod kukuruza sa Dikambom...Kengur je napisao(la):Dikamba kako ja znam ( a znam ) ne deluje na uskolisne korove i biljke.... Samo na sirokolisne
Ja sam prosle godine dve parcele dva puta prosao punom dozom dikambe i kukuruz je ponosno sijao na suncu, prinos je bio odlican...Boki-Vl je napisao(la):Sigurno deluje samo na sirokolisne korove ja sam proletos prska 50% povrsina pod kukuruza sa Dikambom...Kengur je napisao(la):Dikamba kako ja znam ( a znam ) ne deluje na uskolisne korove i biljke.... Samo na sirokolisne
Calisto ce odneti sirokolisne, a za uskolisne-neku sulfonilureu. Najbolja varijanta je u kombinaciji sa Eqipom, jer mozes uraditi i kasniju primenu, do osmog lista recimo.I s obzirom da Eqip sadrzi protektant, nije ga potrebno dodavatipujol je napisao(la):Sta treba dodati sa callistom da bi bila dobitna kombinacija,tj njiva bez korova?
pujol je napisao(la):ta treba dodati sa callistom da bi bila dobitna kombinacija,tj njiva bez korova?