paorpaor
Član
Kupio sam hemiju za sledecu godinu. Callisto po 9100 din/L i GAT 4 OD za 1370 din/L.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
paorpaor je napisao(la):Kupio sam hemiju za sledecu godinu. Callisto po 9100 din/L i GAT 4 OD za 1370 din/L.
borko jagodinac je napisao(la):Nemam neka iskustva sa herbicidima, pa sam hteo da pitam za pomoc
Prskao sam kukuruz Merlinom ove godine i sledece planiram da sadim papriku, e sad me interesuje da nece mozda merlin nepovoljno da utice na papriku, jes da je ove godine prskano, ali opet ne znam sta da radim. Ako neko ima iskustva sa time, neka mi javi
paorpaor je napisao(la):GAT Motion 4 OD (uljna disperzija)
Nikosulforon (sulfonilurea) 40 g/L
Dopuna Callistu za uskolisne korove. Inace unistava i dosta sirokolisnih korova sto zajedno sa callistom cini smrt kombinaciju. Stpo je majvaznije visoko selektivan je i mozr do 7 lista kukuruza,
Paorepaorpaor je napisao(la):GAT Motion 4 OD (uljna disperzija)
Nikosulforon (sulfonilurea) 40 g/L
Dopuna Callistu za uskolisne korove. Inace unistava i dosta sirokolisnih korova sto zajedno sa callistom cini smrt kombinaciju. Sto je majvaznije visoko selektivan je i moze do 7 lista kukuruza.
jel PEAK deluje na abroziju znam da ne deluje na palamidu ,a nisam znao da deluje zemljisnoRabadzija je napisao(la):Trecu godinu zaredom prskam samo na crno batalio sam gledanje u nebo i cekanje na kisu
zadnji dan pred setvu setvospremacem unistim sve u fazi klice i onda lepo pusti da sve nikne sto je htelo da nikne i onda u fazi ( vecinom) 5 lista Talisman,Nicogan,Hemonic plus uvek PEAK za sirokolisne jako je dobar deluje i kontaktno i zemljisno i do berbe nakrivim sesir...............trecu godinu ne spartam