Boga mi ima
Послато са moto e5 play помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Boga mi ima
Tacno tako, pa neces u julu mesecu da prskas kukuruzI mi smo samo hirosimu radili u 5. listu i tjt. Nije da nema trave sad daleko od toga, trebalo je i raditi korekciju na nekim parcelama ali nije se stiglo na vreme posle kukuruz prerastao i jbga sta je tu je. Nema kriticnih korova tako da se ne plasim, njega ce ovo vreme da ubije a mala trava mu nece nista..
E ja baš pratim jednu takvu parcelu, komšijsku, kod mene u baštama... Za sad dobro izgleda stanje sa korovima, 90 posto su širokolisni i rađeno je sa Laudisom.. Baš ću da vidim kako će to na kraju izgledati..Širokolisni korovi nisu problem ove godine.Problem su uskolisni koji nisu izašli na površinu kada i širokolisni jer je bilo hladno vreme pa hemija nije odradila skoro pa ništa.Ono što mene posebno čudi je to što je dosta njiva prskano kada su korovi bili visine kukuruza i naravno prerasli. Tu ni Sv.Petar ne pomaže a ne hemija