geci
Član
I ja isto max 200e jedino zeninom bratu platim 220e
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo postujem i svaka cast. Treba staviti sve na papir Al bas sve i vidjeti gdje si u toj prici. Sve bi to funkcioniralo da znas jel radis za 50 100 150 200 eura zarade po jutru kako tko voli ali glavni cimbenik je vrijeme mozes raditi npr 3 godine za 100 eura po jutru zarade i platiti skupu arendu a onda u 4. Godini podbaci pa ispada da si radio 3 ili cak sve 4 godine za dzabe a strojeve i na kraju sebe si iskidao pa neces moci ni svoj grunt uraditi na krajuJa se ne borim, odustao sam. Zacrtao sam granicu od 200 evra po jutru i ne plaćam više. Imam mehanizaciju za mnogo više zemlje ali neću da plaćam ludačke zakupe pa me arendaši zaobilaze...Na žalost i ovo moje pravilo ima izuzetak pošto jednom dedi plaćam 225 evra ali je to duga priča i umešani su mnogi faktori, čak koristim neka njegova sredstva kad mi finansijski zagusti...
Пролећно. Јако тешко за обраду, овде је тањирача прошла у седам прохода. И након месец дана и две три добре кише још увек има већих грудви.Da li je to prolećno oranje.
Teška zemlja.U 12 je rano a u podne kasno za obradu.Пролећно. Јако тешко за обраду, овде је тањирача прошла у седам прохода. И након месец дана и две три добре кише још увек има већих грудви.
Послато са HTC 10 помоћу Тапатока
NagasakiMoraš naći drugi naziv jer je Hirošima u Japanu.Iće to tebi od ruke.