pop step
Član
Rimix imas od 100 gr.Taman na 3 ha da ga podelisА где нађосте ово 033гр Римосулфурона кад је најмање паковање 30гр,а највеће 50гр?
Poslato sa DUB-LX1 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Rimix imas od 100 gr.Taman na 3 ha da ga podelisА где нађосте ово 033гр Римосулфурона кад је најмање паковање 30гр,а највеће 50гр?
Samo sam se našalio.Jer su u pitanju kineske aktivne materije.Na osnovu toga sam napisao.Kao što sam ranije rekao ne preuzimam zasluge za recept jer je isti nastao uz pomoć članova ovog foruma, ličnih iskustava i eksperimentisanja.Recept je javan i stvoren iz razloga da pomogne svakome ko hoće da ga upotrebi na svojim parcelama ne bitno da li je to član foruma ili nemi posmatrač, dostupno mu je.
Ma ja sam samo prepisao, znao sam da ima 4 sastojka hirosima ali nisam znao tacno koji je 4 i koliko ide po ha.А где нађосте ово 033гр Римосулфурона кад је најмање паковање 30гр,а највеће 50гр?
Posle nje 2 godine mora da odmara njiva.A jel stavljao neko soju posle hirosime?
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
Sta konkretno hoces sa njim da postignes ? Moze slobodno ali nema potrebe da ide ona doza koja pise na flasi, msm da pise 1,2 l/h, ali opet to zavisi sa kojim korovima imas problem, da li je nikosulfuron dovoljan.Sta mislite o primeni Sirana u 7 listu? Da li će da fali kukuruzu nešto?
Promašio sam krajnja dva reda sa Adengom pa je tu botanicka bašta... Ima palamide. Dodao bih slavol a imam siran od prošle godine pa da ga iskoristim.Sta konkretno hoces sa njim da postignes ? Moze slobodno ali nema potrebe da ide ona doza koja pise na flasi, msm da pise 1,2 l/h, ali opet to zavisi sa kojim korovima imas problem, da li je nikosulfuron dovoljan.
Za palamidu mozda najbolje dikambom ako bi isao, ne znam kako ce sam nikosulfuron da utice na nju nisam nikad probao.Promašio sam krajnja dva reda sa Adengom pa je tu botanicka bašta... Ima palamide. Dodao bih slavol a imam siran od prošle godine pa da ga iskoristim.
Bolje izgledaju dubinci,površinci su izgleda pretrpeli šok.Imam utisak da je svake godine sve teže doci do čiste njive uz razne hemije.Kako misliš? Koji je bolji?
Samo još da nađemo kopačeVratićemo se mi na kopanje umesto hemije.