Evo sve mislim da će se neko vratiti na kopanje.Sirak ne može da se reši hemijom a tek motikom da ne pišem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo komšinicu na njivu, kopajte na prepelice, u pauzama- zna se...Pričaju stari pre 70-80 godina bio neki Mika u Krčedinu, oženio ga baba i poslao sa mladom da kopa vinograd. Tri dana se vraćaju on i mlada premoreni ko kerovi a nije gotovo. Ode 4 dan baba da obiđe, kad oni okopali 3 člana. Kaže baba snaji: Pa šta ste vi radili 3 dana?Ja i moji sinovi završili drugo kopanje soje, znači 4 ha ukupno (2x2 ha). Deluje mi moja soja( samo dubinsko prskanje) veća i veselija od onih koji su dobili 1-2 površinska tretmana, a možda sam i malo subjektivan ali mislim da je baš tako.
Sinovi već kukaju i otkazuju poslušnost, majka ih zdušno u tome podržava i svi najavljuju da je ovo kraj i da za iduću godinu uzimam površinske preparate. Sam ne mogu, navikao da budu njive čiste, familija neće, korovi sve jači i mnogobrojniji, ko će tu na kraju izaći kao pobednik, pitanje je.
gmo usjevi,najvj.Ja i moji sinovi završili drugo kopanje soje, znači 4 ha ukupno (2x2 ha). Deluje mi moja soja( samo dubinsko prskanje) veća i veselija od onih koji su dobili 1-2 površinska tretmana, a možda sam i malo subjektivan ali mislim da je baš tako.
Sinovi već kukaju i otkazuju poslušnost, majka ih zdušno u tome podržava i svi najavljuju da je ovo kraj i da za iduću godinu uzimam površinske preparate. Sam ne mogu, navikao da budu njive čiste, familija neće, korovi sve jači i mnogobrojniji, ko će tu na kraju izaći kao pobednik, pitanje je.