Ovo po ha? U kom listu bi isao drugi put?Juce oprskao kuruze(pun 4-ti list i krece 5-ti) sa pola doze "djavoljeg napitka" Nikostoc 0,5lit+15gr Tarota+0,3lit Zeazina+100mil Mezokora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ovo po ha? U kom listu bi isao drugi put?Juce oprskao kuruze(pun 4-ti list i krece 5-ti) sa pola doze "djavoljeg napitka" Nikostoc 0,5lit+15gr Tarota+0,3lit Zeazina+100mil Mezokora
Taman ja danas poprsko i vracam se kuci a udari pljusak nekih tri minuta....ode moj total u dublje slojeveEvo jos za strucnjake...pre par dana zena ode da kupi lumaks a oni dadnu ...primextra tz...kolikocitam i on je pre nicanja a dal mogu u njega da pomijesam i total i predem parcelu sto sam juce sijo....teska zemlja pa mi se provuklo ispod freze dosta trav
1 litar + 30 grKoliko je max doza nikosulfurona i rimsulfurina zajedno u kombinaciji, jednokratno?
Nece laudis ubiti sijerak , za muhar neznam . Izbijelice ga i zaustaviti jako dugo , vjerovatno dok kukuruz pobjegne , ali ostace zivjedno pitanje, hoće li laudis dobro ubiti sjemenski sirak i muhar , i hoće li peak ubiti dobro lobodu koja će biti za tjedan dana visoka oko 15 cm? naravno ne mixam zajedno ta 2 sredstva nego 1 ide na 1 njivu drugo na drugu njivu
Da po hektaru,odma posle kisa prskam,vrv ce biti 6-ti list,ima fore do 8-og sa ovom kombinacijom.Ovo po ha? U kom listu bi isao drugi put?
Ako je sirak rezistentan na sulfonil urea preparate laudis+rimsulfuron nece unistiti rizomski sirak.Da po hektaru,odma posle kisa prskam,vrv ce biti 6-ti list,ima fore do 8-og sa ovom kombinacijom.
Laudis resava i muhar i semenski sirak,rizom ne,a ako hoces da zviznes sve uskolisne dodati 30gr Rimsulfurona.
Trebalo bi da uništi semenski sirak i muhar. Rizomski sirak ne može...jedno pitanje, hoće li laudis dobro ubiti sjemenski sirak i muhar , i hoće li peak ubiti dobro lobodu koja će biti za tjedan dana visoka oko 15 cm? naravno ne mixam zajedno ta 2 sredstva nego 1 ide na 1 njivu drugo na drugu njivu
Nece nista da mu bude, nije prerastao a video sam mnoge kukurute koji nisu prskani a nakrivili se, desava se da se nakriv po malo kafa krene bujnost a hoce od 2,4d .Moj rodjak pre par godina prskao matonom 7-8 razvijenih lista,sve se nakrenuo pose dva dana ali kukuruz je bio fantastican u branju.Pogodila mu se godina bilo je kise i oporavio se.Nemoj da brines nece faliti nista sigurno.Prijatelji koje posledice mogu da budu po kukuruz oprskan sa Matonom??
Oprskan juce u 4-tom listu ,vidim danas da se malo pokrivio I kao malo pozuteo ...nisam isao jakom dozom ,nekih 0,6 litra po hektaru.
Mi smo vratili mićo nekoliko, gledam to problematično je od prošle godine, i treba sad da nam stigne drugo.Jel najebo neko sa Intermecom? Tri flase imam problematicne, na dnu flase beton. Jednu sam sredio razbilo se, ove dve jako tesko.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока