nikola ilic
Član
Juce oprskao kuruze(pun 4-ti list i krece 5-ti) sa pola doze "djavoljeg napitka" Nikostoc 0,5lit+15gr Tarota+0,3lit Zeazina+100mil Mezokora
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
u drugoj turi ides iste doze? Ili povecavas?Juce oprskao kuruze(pun 4-ti list i krece 5-ti) sa pola doze "djavoljeg napitka" Nikostoc 0,5lit+15gr Tarota+0,3lit Zeazina+100mil Mezokora
Evo jos za strucnjake...pre par dana zena ode da kupi lumaks a oni dadnu ...primextra tz...kolikocitam i on je pre nicanja a dal mogu u njega da pomijesam i total i predem parcelu sto sam juce sijo....teska zemlja pa mi se provuklo ispod freze dosta traveEh to oko listova , ...raspravljalo se sto puta
Evo jos za strucnjake...pre par dana zena ode da kupi lumaks a oni dadnu ...primextra tz...kolikocitam i on je pre nicanja a dal mogu u njega da pomijesam i total i predem parcelu sto sam juce sijo....teska zemlja pa mi se provuklo ispod freze dosta travEh to oko listova , ...raspravljalo se sto puta
Kad preklopis u toj dozi da li smeta kukuruzu?Tj.nasao sam podatak da plodored nema ogranicenja ali me zanima ako preklopim npr.3 reda prilikom prskanja sa 1l po hektaru terbisa +mezot.+siran da li to utice na zito?
Do treceg lista, a za visegodisnje sirokolisne (palamida i sl.) dodaj 0,5 lit/Ha DikambeDo koliko listova kukuruza moze da ide ADENGO bez posledica po kukuruz i što bi bilo dobro mu dodati da reši već izniklu palamidu (+gavez i štavelj)
lp
Do 4 slobodno vec isprobano ...Do koliko listova kukuruza moze da ide ADENGO bez posledica po kukuruz i što bi bilo dobro mu dodati da reši već izniklu palamidu (+gavez i štavelj)
lp