Mirkoni90
Član
Moze i 10 minuta, napisao sam koliko je potrebno za usvajanje...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Mene je jedne godine uhvatio pljusak kad sam zavrsavao njivu,bukvalno sam prskao 50ak metara po pljusku,radio sam 7L totala po hektaru+lepak. Sva trava se osusila kao da nije bilo kiseKoliko je potrebno vremena da korov usvoji total pre kise?
Послато са SM-A202F помоћу Тапатока
Neće komšo smetati,udri samo.Jedno pitanje jel moze adengo+dikamba na neponikle kukuruzne? Imam jedno kj gde sam neki dan presejao, a ostatak parcele je u 3 peru. Pa me buni dikamba jel smeta ovom presejanom?
Kod nas se zove ostrik znam na sta mislis, to nosi nikosulfuron kao od sale u punoj dozi.Ostruga je kupina,a ostrig je ono izmedju pirevine I muvara.
Ne treba okvasivac.Da li dodajete ovaj okvasivac inex kada prskate adengom ili laudisom?
Da li je moguce pojava rezistetnosti kod korava kod dugogodisnje primene adenga i laudisa?
Možeš 0,5l/haKoliku dozu da stavim? Ja sam mislio da idem 0,4-0,5h dikambe. Ima svega po malo od trava tj. abutilona, cicka, ambrozije
Hala komso... Svrati sa tvojim prikom kad budete u prolazuMožeš 0,5l/ha