milanche87
Član
Da li terbis i mezotrion skidaju divlju konoplju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ubaci monosanDa li je dovoljno 5 litara totala po hektaru da se uništi palamida 10-12 cm visine?
Jedan deo preživeo,provukao se izmedju opruga setvospremača,a nisam ta mesta mogao da predjem ponovo,traktor mi nešto nije bio kako treba...
Najbolje oprskaj sada to ce za 7-8 dana da usvoji dovoljno pa da ga izores jer posle oranja neces imati travu duze vreme.Ne mogu ostaviti, stajnjak je razbacen na njivu. Vozim od covjeka svaka tri dana prikolicu stajnjak od kokosi, vozim sa farme i odmah razbacujem po njivi. Zato pitam sta uraditi od herbicida?
Ako ima vlage u zemlji mozes doterati oranje jedan dan posle oranja.zavisi od zemljista opet.bice tu brzog isusivanja zbog vrucine.Sutra da poprskam, a Petak ili Sub da uzorem?
Ne moze to nikad da se uradi kako bi trebalo ali moze da se poseje. Ja sam isto imao jednu parcelu koja je orana, setvospremana i jos i, pazi sad, frezirana 2. sporom sa 539 freza siroka 1.6, sve ukupno je pripremana oko 6 sati i posejalo smo par dana kasnije ali taj ce se kukuruz namuciti da izadje sad mi je zao sto sam "prosuo" P9911 na tu parcelu. Dobra je njiva ali je isto izvlaceno djubre celu jesen i zimu pa je orana tek sad pred setvu.Ako ima vlage u zemlji mozes doterati oranje jedan dan posle oranja.zavisi od zemljista opet.bice tu brzog isusivanja zbog vrucine.
Vidces ti tu kukuruza samo kise da bude da on nikneNe moze to nikad da se uradi kako bi trebalo ali moze da se poseje. Ja sam isto imao jednu parcelu koja je orana, setvospremana i jos i, pazi sad, frezirana 2. sporom sa 539 freza siroka 1.6, sve ukupno je pripremana oko 6 sati i posejalo smo par dana kasnije ali taj ce se kukuruz namuciti da izadje sad mi je zao sto sam "prosuo" P9911 na tu parcelu. Dobra je njiva ali je isto izvlaceno djubre celu jesen i zimu pa je orana tek sad pred setvu.
Da 1 lit terbutilazin i 0.2 lit mezotrion sasvim dosta po HaDa li terbis i mezotrion skidaju divlju konoplju?
Ma nek bude, super ako bude. Vec izlazi po neki ali bice to nejednako zbog lose pripreme..Vidces ti tu kukuruza samo kise da bude da on nikne