Do 8 lista ali doza mora da se smanji na 0,7-0,8l/ha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ma ok nisam nista lose mislio....ako ljudi rade tako sigurno da moze a definitivno najeftinija varijanta jer onda te hektar kosta 600din.....ovde to nikad nisam cuo da neko prska sa njim u toj fazi...mislim da sada kada ovo ljudi procitaju ima da bude nestasica TerbisaLule pročitaj koje akt.mat.imaju Calaris pro i Tvister u sebi i do kog lista kukuruza se primenjuju pa će ti biti jasnije.
zasto sve bukvalno treba shvatitiNe prska se samo terbisom pa da košta samo 600 dinara
evo ovo kosta oko 2000hilj+100-200din gore dole bez herbicida za uskolisne tj. ukoliko terbis ne odradi sirak.......ja bih opet pre onda isao sa mustangom 0.4dl oko 1000din,koji odlicno sisa sirokolisne koroveJa cu ici 1l terbisa+250ml Cornista
Zeazin 4,5e l + Intermezzo 250ml 8e =12.5e*117.6= 1470din ha. Cene su za firme, nisu apotekarske.evo ovo kosta oko 2000hilj+100-200din gore dole bez herbicida za uskolisne tj. ukoliko terbis ne odradi sirak.......ja bih opet pre onda isao sa mustangom 0.4dl oko 1000din,koji odlicno sisa sirokolisne korove
edit 0.5
Ako budeš kupovao Intermezzo,obrati pažnju na sastav.Kod nas je prošle i predprošle godine bio kao tutkalo.Ne mož' isprati flašu iz 6-7 mućkanja.Zeazin 4,5e l + Intermezzo 250ml 8e =12.5e*117.6= 1470din ha. Cene su za firme, nisu apotekarske.
Sent from my S60 using Tapatalk