Herbicidi u kukuruzu

Lule pročitaj koje akt.mat.imaju Calaris pro i Tvister u sebi i do kog lista kukuruza se primenjuju pa će ti biti jasnije.
Ma ok nisam nista lose mislio....ako ljudi rade tako sigurno da moze a definitivno najeftinija varijanta jer onda te hektar kosta 600din.....ovde to nikad nisam cuo da neko prska sa njim u toj fazi...mislim da sada kada ovo ljudi procitaju ima da bude nestasica Terbisa 😂😂😂

Terbutilazin je za sirokolisne samo,inace godinama takodje ga koristim 0.5l/ha slobodno do 6-8 lista kukuruza.Ne sam naravno,ide sa mezotrionom,niko-rimi sulfuronom,dikambom,itd ...Sto vise sastojaka,to bolja corba :D .

Poslednja izmena:
Da skupo je jebiga moram da stavim ima dosta fazana i gavrana.Jos je gradska deponija blizu pa ih ima za izvoz.

evo ovo kosta oko 2000hilj+100-200din gore dole bez herbicida za uskolisne tj. ukoliko terbis ne odradi sirak.......ja bih opet pre onda isao sa mustangom 0.4dl oko 1000din,koji odlicno sisa sirokolisne korove

edit 0.5
Zeazin 4,5e l + Intermezzo 250ml 8e =12.5e*117.6= 1470din ha. Cene su za firme, nisu apotekarske.

Sent from my S60 using Tapatalk

Mustang je.pretezno 2,4 D ak mat i nema zemljisno delovanje, ne znam kakva je ona druga materija, dok terbis i mezatrion dugo drze sirokolisne pod kontrolom.
Moj komsa lane ubo kombinaciju 1l laudisa po kj, prska se u dva puta po 0.5kj, 3000din po kj ali radi sve,
Ja sam npr prvo radio sirokolisne.a posle 1l laudisa za sirak jer je ojacao

Nazad
Vrh