Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zaboravio sam , a imo sam plan ovo da komentarisem i pitam .Dual gold moze do 3.lista,ja sam ga uvek radio pre nicanja,zato sto ubacim i total i stvarno kukuruz do 5-6.lista raste bez korova,onda odradim 220gr/ha mezotriona+1l/ha terbisa+0.7l nikosulfurona. Mada gledao sam oglede gde su povecavali mezotrion i do 0.4/ha a smanjivali terbis na 0.8/ha i bilo je fenomenalno
Zavisi od veličine i vrste korova i vremenskih uslova (hladnoća), možeš sa punim dozama a može i sa manjim stim da dodaš u tu kombinaciju i neki nikosulfuron tojest za uskolisne, uglavnom ova kombinacija pokriva skoro sve korove a jeftino.pozdrav, jel radio neko mezotrion + dikamba za resavanje sirokolisnih korova, tako bi resili vecinu izniklih korova, a imali bi i zemljisno delovanje. samo je pitanje koja doza, a da ne steti kukuruzu?
Oni seju suncokret posle kukuruza,ali iskreno ne znam da li su imali problemaZaboravio sam , a imo sam plan ovo da komentarisem i pitam .
To sa 400g po ha mezotriona , oce li biti problema sledece godine sa sojom, suncokretom , ....?
Ja ga radim godinama,nekad ga pravim a nekad u originalu. Tako ce biti i u buduce,hteo sam Adengo ali definitivno odustajem. Stara izreka: ne menjaj ono sto je dobro.Ove godine Calaris pro ide.
I drugi herbicidi srede soju ako se nevodi računa prilikom prskanja a ponaročito vetar i kojekakve dizne i veliki pritisci tokom rada, sve se takmiče ko će veću maglu da napravi, specijalaca je uvek bilo i biće.I komsijske soje sredi .
Dok sadimo bastovan laudis prolaziSkupa kombinacija.
Hoce li unistiti ambroziju od 4,5+cm? mezotrion sam ne moze, a u kombinaciji sa terbutilazinom me zanima?Ove godine Calaris pro ide.
Dakle ovih nekih 10 ha vec si prskao? Total verovatno nije bio potreban? I pre setve jos jedan prolaz? Nije bilo suvise rano za prskanje Metribuzinom i metalohlorom?Senkor , s metalohlor i total ako treba . Prije sjetve cu preci sve plitko