guest 43101
Član
To za tarabu je neko izmislio pa laze ljude, a na monsoonu zaista pise....Pisalo i na tarabi pa onaj odr'o jezik.Iz mog ličnog iskustva taj Monsoon nije ništa specijalno a ako zahladi nakon primene kukuruz boluje k'o lepa Anka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
To za tarabu je neko izmislio pa laze ljude, a na monsoonu zaista pise....Pisalo i na tarabi pa onaj odr'o jezik.Iz mog ličnog iskustva taj Monsoon nije ništa specijalno a ako zahladi nakon primene kukuruz boluje k'o lepa Anka.
Druze sta nosis u rezervoaru na prednjoj hidraulici tokom setve?Gde su komsijski kukuruzi kao na ovoj slici ja ih slikam da se neko ne bi setio da me optuzi da sam mu oprskao.
Druze sta nosis u rezervoaru na prednjoj hidraulici tokom setve?
Kako baterije kad rade gore-dole,jel ne pokidaju tu cev na kojoj su dizne ?.
Ja sam kupio traktor sa prednjom hidraulikom I prednjim kardanom u nameri da djubrim kukuruz tecnim djubrivima u setvi a palo mi je na pamet ovo sto si ti uradio. Svaka cast. Reci mi jel imas prednji kardan I jel 1000o/min? Jel dizne pokrivaju punu sirinu ili prskas samo redove?Mixer ti je odgovorio.....
Slika je od prosle godine. Ove godine su neke stvari prepravljene i otklonjeni nedostaci.
Ja sam kupio traktor sa prednjom hidraulikom I prednjim kardanom u nameri da djubrim kukuruz tecnim djubrivima u setvi a palo mi je na pamet ovo sto si ti uradio. Svaka cast. Reci mi jel imas prednji kardan I jel 1000o/min? Jel dizne pokrivaju punu sirinu ili prskas samo redove?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Ne sme da se meša sa drugim preparatima a posebno sa onim protiv širokolisnih korova.Da li focus herbicid moze da se pomesa sa mezotrion i terbutilazinom?
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Neće kukuruzu ništa biti, to je isto Nikosulfuron samo Stoktonov. Gledaj da sirak ne bude prevelik...Jel ima neko iskustva sa prskanjem sa nikosavom (nikostok imam) posle 6-tog lista? Ovaj vetar nije normalan.