sinisa1979
Član
Peak ide do 10 lista.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam u oba splita po 80g po kj i zab da napisem stavljao sam sinfoni i lepk i naravno manji je suncokret bio nego sto si postavio na prethodnoj strani u kukuruz i prihrana obaveznoNikola nemoj me zezati, prosle godine u soji na jednoj parceli koristio sam 100 g oxsasulfurona (radivana) i 0. 17 l imazetapira (pivota) sve po kj i preziveo ko od sale koliko zelis suncokreta, Drugi tretman je bio 2 l kj bentazona i oko 6g Harmonija i opet je ostao mnogo suncokreta neunistenog. Kasnije ga cupali.
Verovatno ima ga koji je mutirao i taj je djavo ipo...
Peak ide do 10 lista.
Latest time of application: 10 leaf stage of the crop.
CROP SPECIFIC INFORMATION Timing and Rates of UsePEAK should be applied to the maize crop from the 2 leaf stage and no later than the 10 leaf stage.
Možda jesam, možda nisam.
Ni ja nisam koristio peak, hvala za odlican savet. Imam samoniklog express suncokreta. Samo vidim da ne pise da se moze kombinovati sa drugim sulfonil urea preparatima zbog sirka iz semena, imas li tu neka iskustva?Naravno da ne čekaš 10-ti list. Lepo piše da nišaniš uzrast korova od 2-4 prava lista, ali ovo sam napisao i okačio zato da se nemoraš striktno držati da ide do 6-og jer ide do 10.
Doktore, šta misliš kako našima odgovara da se provučemo sa jeftinom hemijom koja ide do 10-og lista. Isto kao što se ćutalo za terbutilazin da može i posle 3-eg lista.
Btw, isproban je peak posle 6-og lista....
Прскано дикамбом по мирном времену без ветра после 6 дана соја поред кукуруза сва се скврчила .Не знам и не питај шта и како ,али је зајебан тај хормонац у сваком смислуaj molim te prijatelju pojasni to mirisalo dikambu i leti jos 2 dana posle prskanja.ja imam problem sa paprikom na slican nacin kad komsije koriste maton.sad imam svoj kukuruz pored svoje paprike pa sam mislio dikambu da upotebim al se plasim istog...
Cena je za jednu kesicu 20gr oko 1000din.Nemorate uzeti celo pakovanje.Jel ovaj Peek 20 gr oko 1100-1200 din?
Vidim da postoji pakovanje i od 5x20gr sto ne verujem da je ta cena za 100 gr.?
Ima 5,svi se listovi broje u kuruzu.Po tebi, koliko listova ima Peet-ov kukuruz?