Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Palamidu unistavaju i mezotrion i nikosulfuron pojedinacno. Zajedno joj kevu.Koliko je mezotrion zajedno sa nikosulfuronom efikasan protiv palamide?
Ako nije ostecena gumica proveri jesi je vratio ksko treba(skini neku drugu pa vidi kako se montira) zna nekad ako labovao stegnes ili previse stegnes da curi. Dok radi prskalica probaj da opustis ili dotegnes.Znam da nije mesto za pitanje ali mislim da cu dobiti odgovor. Sutra sam.mislio da krenem u prskanje i da proverim prskalicu i tada primecujem da mi jedna mlaznica ne radi tj zapusena,skidam je cistim sito i vracam nazad ali i dalje nista,skidam i bocni cep(pored mlaznice) jer sam pomislio da nesto tamo ne zeza i kad sam.vratio nazad sad mi tuda baca vodu ? Sta da radim ,ovo mi se dosad nije desavalo
Послато са Redmi Note 7 помоћу Тапатока
Išao je Gardoprim plus gold na crno. Da li bih smeo još terbutilazina da dodam?Ubaci i terbis,bar je on jeftin.
Ne bi smeo viseIšao je Gardoprim plus gold na crno. Da li bih smeo još terbutilazina da dodam?
Kada se mesa mozes ici dodje doze svakog preparata. Ova konbinacija je ubitacno skupa a ne nosi popapac.Dobro veče svima ! koja doza ide Laudis+Equip zajedno ? Laudis 1.5-2 lit/hekt , Equip 2-2,5/hekt ,odvojeno ali zajedno moze maximum doza ? ili najveci doza ?
Moraš ispod crvenog čepa promjenit membrane.. https://kosmospromet.com/product/1649-membrana-za-dupli-rasprskivac-arag/
Prošle godine sam radio sa herbicidom Callam,to je dikamba ali nije bilo baš efikasno...a Maton izbegavam.Maton ili nesto na bazi Dikambe.
Callam koliko me sjecanje sluzi se prodavao u kompletu motivel ekstra ili tako nesto , i kad se prskalo po uputsvu jedva je djelovalo na sirokolisne korove , dikamba kad se prska po preporukama ubija sve sirokolisno , ako je veca doza i kukuruz prerastao preporuku , kukuruz izgubi kompas pa se nakrivljuje i uvrce seProšle godine sam radio sa herbicidom Callam,to je dikamba ali nije bilo baš efikasno...a Maton izbegavam.