Herbicidi u kukuruzu

Ako tebi kuruz poraste do 3 lista za 5 dana svaka ti cast.

Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
Setva je 4 Aprila, ima ga tu i tamo koji je vec vani a znas i sam da cim izlazi brzo stvara 2 lista, ako znas😜
Ako je toplo za 5 dana sta ti mislis jel ima sanse da stvara i 3 list?
Vise bih voleo nesto konkretnije da cujem povodom pitanja nego proceniti koliko ce napredovati za 5 dana :ppozdrav:

Нема шансе до среде има да се уврсти да га лепо видиш на ред а,до 3-ег листа ћеш малко сачекати

Nebitno za kolko dana ce biti u trecem listu, vise me interesuje ako ga sutra prskam Adengom sta jos dodati da unistim detelinu a da to ne sj.. e klicu.
Ali na zalost kao i u stotine navrata na ovom forumu odstupa se od sustine i izadje se iz koloseka!

Livadica,jesenja obrada gruberom drzavna zemlja u pitanju,jedan deo oran,znacajno manje trave.
Odradjen total 3l/ha i maton 0.2l/ha,jedan hirbrid povirile klice 3% biljaka.
U utorak idemo da vidimo rezultate.
Jako puno korova je nalijano sto ce tek da nikne ispod zemlje,probacemo adengo u 3 listu ili po potrebi ranije u zavisnosti od niklih korova posle ovog ciscenja ako uspe.
8a9d2f0c26ea61d8e4b7e99c35dfe25f.jpg
c48fc7ab8cea42690048d51cfb65fe6c.jpg

Poslano sa mog SM-G950F koristeći Tapatalk

Da li ce Adengo odneti konjski kiseljak ako je velik jer mi se provukao kad smo spramali za kukuruze i ostao na njivi.Kukuruz jos nije vani .Ili da idem sa totalcem ?

Kako stvari stoje ipak cu dopustiti porast deteline jos do faze kad je sav kukuruz vani. Danas ide cist Adengo a kasnije imam vise izbora da unistim detelinu.

Trebao bi laudis da je resi dosta dobro. I ja imam na jednoj njivi samoniklu detelinu koja je izasla i jos izlazi... cekam da je sa 0.7 laudisa i 0.3 dikambe docekam.

Nazad
Vrh